To je to što me zanima!

Umjesto zavjeta, na vjenčanju je pročitala zaručnikove poruke ljubavnici: 'Alex nije onakav...'

U porukama koje je Casey primila dan prije vjenčanja nalazio se niz snimaka zaslona dopisivanja između njezinog zaručnika i druge žene. Srce joj se stezalo dok je listala poruke i gledala njihove selfije
Vidi originalni članak

Žena pod pseudonimom Casey otkrila je da je zaručnik vara, pa ga je odlučila osramotiti na najgori mogući način, pred svim njegovim prijateljima i obitelji na vjenčanju.

Naime, Casey je bila jako uzbuđena što će se napokon udati za svog zaručnika Alexa - sve dok nije dobila anonimnu poruku dan prije vjenčanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojka se javlja zauzetima i testira njihovu odanost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bili su zajedno šest godina i mislila je da je pronašla 'onog pravog'. Ali ta poruka je promijenila sve. Casey je slavila u hotelskoj sobi sa svojim prijateljicama i vidjela je da joj svijetli telefon. Mislila je da će to biti poruka dobrih želja ili čestitki, ali ugledala je nešto sasvim drugo.

U porukama se nalazio niz snimaka zaslona poruka između njezinog zaručnika i druge žene. Srce joj se stezalo dok je listala poruke i vidjela selfije njih dvoje zajedno od prije nekoliko mjeseci.

- Tijelo ti je jebeno nevjerojatno i znaš kako ga koristiti - glasila je jedna poruka.

 - Volio bih da moj cura ima bar pola vještina koje imaš ti - stajalo je u drugoj.

NOSILI SU GA I DREVNI EGIPĆANI Znate li zašto se vjenčani prsten nosi na četvrtom prstu? Razlog je zapravo jako romantičan

- Nikad prije nisam imao ovakvu vezu - napisao je zaručnik u trećoj.

Neke od poruka bile su i dogovaranje zajedničkih vikend izleta i putovanja. Isprva se osjećala potpuno slomljeno... cijeli svijet joj se srušio

No od vjenčanja ju je dijelilo samo nekoliko sati i morala je donijeti odluku. Odlučila je prespavati i ujutro odlučiti što će učiniti.

- Probudila sam djevojke i rekla im svoju odluku - nastavit ću s vjenčanjem kao što je i očekivano te ga osramotiti pred prijateljima i obitelji - rekla je Casey drugi dan svojim prijateljicama.

- Danas neće biti vjenčanja - objavila je Casey stojeći pred oltarom. 'Čini se da Alex nije onakav kakvim se predstavljao'. 

Njezin zaručnik, obitelj i prijatelji ostali su bez riječi. Zatim je nastavila čitati njegove prepiske s ljubavnicom.

- Sa svakom riječju, Alexovo lice je postajalo sve bljeđe i bljeđe - prisjetila se Casey.

ISKRENO ODGOVORILI Muškarci su otkrili kako su se osjećali nakon što su prevarili supruge i zašto su to napravili

- Pustila sam da se moje uplakane oči susretnu s njegovima, a on nije imao ništa za reći. Izašao je iz crkve sa svojim kumom. Njegova obitelj ga je pogledala užasnuto - ispričala je.

- Volim vas sve i koliko god ovo bilo užasno, drago mi je da ste svi ovdje - nastavila je svoj govor i dodala: 'Danas neće biti vjenčanja, ali će se umjesto toga održati proslava iskrenosti i pronalaženja prave ljubavi'.

Prema Facebook objavi prijatelja tog dana, svi osim dvojice Alexovih prijatelja i braće pridružili su se Casey na proslavi i svi su se dobro zabavili, piše New York Post.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • potvrda za sve 22.08.2023.

    Pa dobila je poruku sa dobrim željama.

  • 22.08.2023.

    Dali muga je ipušila

  • dada. 22.08.2023.

    Hrabra cura,svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare