To je to što me zanima!

Umjetnik Marco Melgrati: 'Ovo je tužna istina društva danas'

Ovo su neki od radova koje sam napravio u zadnjih godinu dana. I dalje putujem radim kao digitalni nomadski ilustrator. Lani sam živio na Baliju, a nedavno sam preselio u Kolumbiju, kaže umjetnik
Vidi originalni članak

Talijanski ilustrator Marco Melgrati u svojim se djelima često ismijava modernom društvu u kakvom živimo danas, u kojemu čovjek, kako on sam kaže, premda mu je sve lako dostupno, uključujući i znanje, radi iste greške kakve je radio i njegov predak u pećini.

Njegove su česte teme društveni mediji, kapitalizam i politički problemi kroz koje uvijek pokušava prikazati ljudsku narav i i 'istinu' o modernom vremenu u kojem živimo.

- Ovo su neki od radova koje sam napravio u zadnjih godinu dana - kaže ilustrator i nastavlja -  putujem i dalje i radim kao digitalni nomadski ilustrator. Prošle sam godine živio na Baliju, a nedavno sam preselio u u Medellin u Kolumbiji.

Neke od ovih ilustracija, kaže Melgrati, napravljene su po narudžbi, a neki su osobni crteži osobni i temeljeni na njegovim interesima i viđenju stvarnosti.

# Drži se


# Moć, pravda, propaganda

# Ostani cool bez obzira na sve

# Jedna ljubav

# Dobrovoljna ponuda za održavanje banke

# Femme Fatale

# Špilja

# Teško je!

# Prepametno?

# Stereotipna ljepota Viktorijinih anđela

# Bez ograničenja

# Nadrealno jutro


# Evolucija

CARDI B Objavila fotke na kojim je imala 15 godina: 'Što sam ja mislila?'

# Noć vještica

# Politička korektnost 

# Večera kod tebe

# Važnost kognitivnih emocija i društvenih vještina u razvoju djece

# Seksualno napastovanje ženskih zaposlenica

'UPROPAŠTENE' VJENČANE FOTKE Dok su pozirali na plaži, par je 'zapljusnuo' savršeni trenutak

# Na vrhu i na dnu

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.11.2019.

    dobre slike

  • DANIJEL 🐶 13.11.2019.

    Čovjek sam stvara svoje okove na zemlji čiji početak stvaranja je u glavi ... Težimo osmijehu a bježimo od toga da usrećimo drugog, težimo ispunjenju a zadovoljavamo se praznim, ispraznim, površnim stvarima, čeznemo a strah nas je posegnuti za onime što želimo dohvatiti .... Na kraju, pred smrt žalimo što nismo više grlili, više ljubili, više se smijali, što si nismo dopustili živjti, kao da smo čekali smrt ... Kada pak ona dođe pokušamo i od nje pobječ, konačno shvačajuči vrijednost života, no on pred smrt skupi ruke koje je za života pružao u zagrljaj, nismo zagrljaj prihvatili na vrijeme ...

  • Mthesecond 13.11.2019.

    Fora su slike,inteligentno osmisljene,dobro oslikavaju stosta,svijet oko nas,drustvo,drustvena kretanja :)) "Ostani cool" i ova "Femme Fatale" najbolje :)) U ovoj drugoj bi se mogle prepoznati mnoge zene..Haha..Kao ova sjenka na zidu :)) U mnogima se krije to nesto..Haha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare