Lifestyle

Komentari 3

Umjetnik Marco Melgrati: 'Ovo je tužna istina društva danas'

Umjetnik Marco Melgrati: 'Ovo je tužna istina društva danas'

Ovo su neki od radova koje sam napravio u zadnjih godinu dana. I dalje putujem radim kao digitalni nomadski ilustrator. Lani sam živio na Baliju, a nedavno sam preselio u Kolumbiju, kaže umjetnik

Talijanski ilustrator Marco Melgrati u svojim se djelima često ismijava modernom društvu u kakvom živimo danas, u kojemu čovjek, kako on sam kaže, premda mu je sve lako dostupno, uključujući i znanje, radi iste greške kakve je radio i njegov predak u pećini.

Njegove su česte teme društveni mediji, kapitalizam i politički problemi kroz koje uvijek pokušava prikazati ljudsku narav i i 'istinu' o modernom vremenu u kojem živimo.

- Ovo su neki od radova koje sam napravio u zadnjih godinu dana - kaže ilustrator i nastavlja -  putujem i dalje i radim kao digitalni nomadski ilustrator. Prošle sam godine živio na Baliju, a nedavno sam preselio u u Medellin u Kolumbiji.

Neke od ovih ilustracija, kaže Melgrati, napravljene su po narudžbi, a neki su osobni crteži osobni i temeljeni na njegovim interesima i viđenju stvarnosti.

# Drži se


# Moć, pravda, propaganda

# Ostani cool bez obzira na sve

# Jedna ljubav

# Dobrovoljna ponuda za održavanje banke

# Femme Fatale

# Špilja

# Teško je!

# Prepametno?

# Stereotipna ljepota Viktorijinih anđela

# Bez ograničenja

# Nadrealno jutro


# Evolucija

# Noć vještica

# Politička korektnost 

# Večera kod tebe

# Važnost kognitivnih emocija i društvenih vještina u razvoju djece

# Seksualno napastovanje ženskih zaposlenica

# Na vrhu i na dnu