Lifestyle

Komentari 8

Dok su pozirali na plaži, par je 'zapljusnuo' savršeni trenutak

Dok su pozirali na plaži, par je 'zapljusnuo' savršeni trenutak

Svakako smo očekivali da ćemo se malo smočiti, ali ocean je imao druge planove, rekla je mladenka Bekah i dodala da je odmah pomislila kako se nada da je fotografkinja zabilježila trenutak

Novopečeni supružnici Bekah i Tim Blakely-Savage odlučili su na plaži na Havajima snimiti svoje vjenčane fotografije, a fotograf Sunny Golden bio je zadužen da uhvati trenutak u kojem par najbolje izgleda. I to mu je uspjelo usprkos, odnosno zahvaljujući jakim valovima.

- Nisam planirala upropastiti vjenčanicu, ali ocean je imao druge planove - rekla je mladenka koja dodaje da ni ona ni suprug ne žale zbog 'mokrog' poziranja, dapače, sve bi rado ponovili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se upoznao preko Tindera, a Bekah kaže da je Tim bio jedan od par ljudi s kojom ju je aplikacija spojila. Bilo je ljeto, a on joj je pomogao popraviti klima uređaj.

- Bio je lipanj u Teksasu i neizdrživo sparno, no srećom, Tim mi je priskočio u pomoć s malom klimom koju je imao spremljenu u garaži. Donio je i bocu vina i dvije kile sladoleda - prisjetila se Bekah njihovog početka, a kaže i da je zbog sladoleda odmah znala da je 'onaj pravi'.

Par je inače nedavno imao malo intimno vjenčanje na Aljasci, a mladenkina je mama predložila da i na Havajima snime par vjenčanih fotografija, kao suprotnost onima sa snježne Aljaske.

Zato su na Havajima angažirali fotografkinju Sunny Golden, koja je na jednoj havajskoj plaži napravila set fotografija mladog para.

- Svakako smo očekivali da ćemo se malo smočiti - rekla je Bekah za Insider, i dodala kako je, čim ih je val zapljusnuo, pomislila kako se nada da je taj trenutak zabilježen fotoobjektivom. Ispričala je i kako se Tim nije mogao prestati smijati kad ih je snaga vala srušila na tlo.

- Imam sreće što sam se udala za tako divnog čovjeka koji je uvijek raspoložen za avanturu i u svakom aspektu života nađe nešto pozitivno - zaključila je, i dodala kako je zahvalna fotografkinji što je 'tako dobro ovjekovječila početak njihovog života kao muža i žene'.
 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: