To je to što me zanima!

Usred svog pravosudnog ispita počela rađati sina - i položila je!

Diplomirana pravnica sa Sveučilišta Loyola u Chicagu, Brianna Hill, rekla je da je porođaj tijekom polaganja dvodnevnog testa zapravo ispao odlično
Vidi originalni članak

Brianna Hill iz Illinoisa mjesecima je radila pripremajući se za svoj predstojeći pravosudni ispit - sve da bi se porodila tijekom polaganja ispita, piše Huffington Post

Prvotno je planirala polagati ispit u srpnju, no zbog epidemije Covida-19 on je odgođen do listopada. Hill je znala da to znači da će biti u kasnoj fazi trudnoće kad će ga polagati, no nije se dala obeshrabriti te je bila sigurna kako će uspješno postati pripravnica u svojoj branši.

POSLJEDICE SU DRAMATIČNE Rodila sam četvorke: Ovako moje tijelo izgleda nakon toga

Ispit je započela 5. listopada kod kuće (poduzete su tehnološke mjere kako bi se spriječilo varanje nje i svih ostalih ispitanika na daljinu).

Ali za nekoliko minuta, osjetila je trudove. 

- Nisam se smjela maknuti od kamere zbog mjera osiguranja da ne varamo. Fokusirala sam se na ispit i nisam više o tome razmišljala, a čim sam završila i ustala, osjetila sam kako mi se niz noge slijeva voda i znala sam da mi je pukao vodenjak - ispričala je.

Za vrijeme organizirane pauze, nazvala je babicu te supruga i mamu, javljajući im da je porod počeo. 

- Malo sam plakala, malo histerizirala, ali onda sam duboko udahnula i smirila se te ponovno sjela da odgovorim na sva pitanja do kraja testa - ispričala je ova žena svoju impresivnu priču.

STRUČNJACI TVRDE: Trudnoća u 40-ima: Žena je zrelija pa joj je lakše nositi se s promjenama koje dolaze

I ne samo to da nije odustala od polaganja ispita, Brianna kaže da joj je to pomoglo da odmakne misli od boli trudova te se manje živcira.

Unatoč činjenici da se mogla poroditi svakog trena, uspjela je završiti sve svoje testove prije nego što je krenula u bolnicu oko 17:30. U svemu ju je umirila njena dogovorena babica, rekavši je kako prvi porodi u prosjeku traju oko 10 sati.

Nešto manje od pet sati kasnije, u 22.10 sati, Hill je rodila Cassiusa Phillipa Andrewa.

Ali još je trebao završiti drugi dan pravosudnih ispita. Srećom, bolničko osoblje dopustilo joj je da boravi u praznoj sobi bez ometanja. U pauzama je dojila svoje novorođenče. 

- Tako sam zahvalna na sustavu podrške koji sam imala oko sebe. Babice i medicinske sestre toliko su se trudile da mi pomognu ne samo da postanem mama već i odvjetnica - rekla je za CNN.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MOC JE U ZNANJU 13.10.2020.

    Ja se uvek divim takvim ženama .

  • jabuka5 13.10.2020.

    bravo i čestitam , baš lijepo , 2 velike sreće od toga beba naj veća sreća,

  • 13.10.2020.

    Uh sto bi joj kod nas medicinske sestre izgovorile na pomisao da polaze, proglasile bi je najvecom nemajkom. Hajde da ne generaliziram. Barem one sestre koje su mene dopale u bolnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare