To je to što me zanima!

Uštedite si novac: Aluminijska folija zaustavlja gubitak topline

Dobar trik je ujutro otvoriti zastore i pustiti u domove jutarnju toplinu i svjetlost koji će malo zagrijati unutrašnjost, bez da ste palili grijanje. Ako pak nemate dobru podnu izolaciju, dobro je uložiti u debele i tople tepihe
Vidi originalni članak

Da izbjegnete gubitak topline iz radijatora koji su pričvršćeni na zidove, stavite aluminijsku foliju na stražnji dio radijatora.

Ona zaustavlja toplinu da se sjedinjuje s hladnim vanjskim zidom te preusmjerava topli zrak prema centru prostorije.

POGLEDAJTE VIDEO Majčin instinkt: Beba izvrtala očima, doktor rekao da je umor

Još jedan jednostavan trik je ujutro otvoriti zastore i pustiti u domove jutarnju toplinu i svjetlost koji će malo zagrijati unutrašnjost, bez da ste palili grijanje. Ako pak nemate dobru podnu izolaciju, dobro je uložiti u debele i tople tepihe koji će sobu održavati toplijom.

ŽIVJELI! Savršen recept za blagdansko druženje: Kuhani punč s ginom

Mnogi savjetuju i kupovanje debelih zastora, koje treba navući do kraja preko prozora prije spavanja kako bi što manje topline izašlo kroz prozore van.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.12.2019.

    termofasada+dobra stolarija po mogučnosti debljina okvira min 82cm sa troslojnim staklom punjeno argonom,peć na centralno sa ventilatorima+spremnici vode od min 2000l(ovisi koliko m2) se grije može i 3000l+solarni paneli za toplu vodu ljeti.Garantiram vam da nećete spaliti više od 8m drva na zimu, aimat ćete stalnih 22stupnja u cijeloj kući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare