To je to što me zanima!

'Uvjerena sam da me muž vara'

'Doista nema razloga za dizanje tenzija... Postali ste pretjerano ljubomorni i posesivni, a za time nema nikakva razloga. U svakom braku bude uspona i padova, no vi ste postali preosjetljivi i presumnjičavi'
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

hoće li se moji odnosi sa suprugom popraviti? Vjerujem da me vara i da mi mnogo toga prešućuje. Razboljela sam se od svega. Možete li mi analizirati i sudbinu moje kćeri. Hvala na odgovorima. 

šifra:  poljuljani brak 

TUŽNA MAJKA Sin ne može pronaći djevojku. Stalno je s društvom i često piju

Odgovor:

Vi ste otvoreni i energični, a suprug je pozitivan, pomalo ekscentričan i eksplozivan, ali i dobar u duši. Doista nema razloga za dizanje tenzija jer on nema drugu. Postali ste pretjerano ljubomorni i posesivni, a za time nema nikakva razloga. U svakom braku bude uspona i padova, no vi ste postali preosjetljivi i presumnjičavi.

Otkrili su vam hipertireozu, a sve je to posljedica napetosti. No uz lijekove i terapiju će vam biti bolje. Zapravo ne vidim da je vaš brak poljuljan, niti vidim razvod u budućnosti. No vidim da ćete ostati zajedno, ali i da ćete tijekom godine postati djed i baka. Kći će vam uskoro ostati trudna. Stoga razloga za sumnju nema, uživajte i veselite se jer muž vas voli, a kći će dobiti dijete.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.04.2021.

    Reče kajzerova žena....

  • crna žena 18.04.2021.

    Ljubomora je znak nesigurnosti i manjak samopuzdanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare