To je to što me zanima!

Uz pomoć krpe, glačala i vilice riješite se udubljenja na tepihu

Nancy Birtwhistle iz Lincolnshirea otkrila je na društvenim mrežama kako brzo i jednostavno maknuti udubljenja na tepihu od namještaja uz pomoć čiste kuhinje krpe, pegle i vilice
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

SUPER TRIK ZA PRANJE PROZORA - BEZ MRLJA S MALO OMEKŠIVAĆA

Vrlo često se događa da nam pritisak od namještaja poput stolića, komode ili kauča ostavlja udubljenja na mekanim tepisima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Isprobali smo ‘pale’ li i u stvarnosti praktični viralni trikovi koji su zaludili internet

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, slastičarka Nancy Birtwhistle iz Lincolnshirea, koja redovito na društvenim mrežama prenosi genijalne savjete, podijelila je i ovog puta savjet za uklanjanje udubljenja od namještaja na tepihu.

Na Twitteru i Instagramu otkrila je svojim pratiteljima kako udubljenja koja je njoj ostavio kauč, možete ukloniti vrlo lako, a treba vam kuhinjska krpa, pegla na paru i vilica.  

Objašnjavajući u kratkom videu rekla je da je odlučila premjestiti namještaj jer je 'poludjela' tijekom cjelodnevnog skoro svakodnevnog boravka u kući.

Preko udubljenja je stavila čistu kuhinjsku krpu, a zatim je prešla nekoliko puta s glačalom na paru preko toga. Zatim je s vilicom prešla preko toga i izjednačila ostatak.

Vlaga i toplina dovoljni su za uklanjanje udubljenja, a onda ostaje samo još nešto, rekla je Nancy, a to je da još jednom prođete vilicom kroz ta udubljenja.

Nancy osim finih slastica stavlja i kućne savjete, a u karanteni je stavila i video kako vježbati i ostati 'fit' kod kuće.

Nedavno je pokazala i kako skinuti mrlju od ulja s košulje uz pomoć tekućine za pranje i sode. To je utrljala na mrlju od ulja i ostavila 10 do 15 minuta, a onda je stavila u mašinu. Nakon toga ispeglala je košulju, a mrlje više nije bilo.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

UGOĐAJ UZ SVIJEĆE: SUPER TRIK DA SE VOSAK NE TOPI 'NEUREDNO'

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare