To je to što me zanima!

Vaga bi najradije dobila ruže, a Vodenjak egzotične orhideje

Vagu će oduševiti buket ružičasto-bijelih ruža, Škorpionka bi najradije dobila veliki buket crvenog cvijeća dok će romantična Djevica najviše uživati u narcisima
Vidi originalni članak

Ovan voli crveno cvijeće

Žene rođene u znaku Ovna vole cvijeće svijetlih boja, ponajviše bijelu, ali i ukrasno "zelenje", zato će im se svidjeti i zelenilo bršljana. Vole orlove nokte i maćuhice, a za buket najbolje birajte geranije. 

Za Bika je rijetko cvijeće

Bikice vole vintage cvijeće, one skrivene dragocjenosti koje će pronaći u tajnom vrtu. Također, više vole veliko cvijeće i to u ružičastim, žutim i crvenim bojama. Ruže, ivančice, ljubičice i cvjetovi maka jedni su im od najdražih. Svidjet će im se i naprstak, a u proljeće i rascvjetane voćke jabuke, kruške i limuna. 

Lavanda za Blizance

Ovim ženama svidjet će prozračno i romantično cvijeće poput ljiljana, lavande, orhideja i krizantema. Božuri cvjetaju uglavnom samo jedan tjedan u lipnju i zato se pripisuju upravo Blizancima. 

Za Raka su kamelije ili božuri

Cvijet lotusa, vodeni ljiljani i mačji rep izbor su koji će oduševiti ovaj zahtjevni, ali nježni i romantični znak. Posebno će se oduševiti donesete li im veliki buket kamelija ili božura, a svidjet će im se i geranije koje kod ovog znaka potiču energiju.

Lavica obožava suncokrete

Lavice vole da ih se impresionira pa s velikim buketom sigurno nećete pogriješiti. Najviše će im se svidjeti suncokreti, no ako ih nema možete posegnuti i za nevenom, dalijama, hortenzijama, ljiljanima ili orhidejama. 

Djevica obožava narcise

Njih će impresionirati azaleje i maćuhice, a pokušajte ih birati u crnoj plavoj ili žutoj boji. Nećete pogriješiti ni s narcisima i krizantemama, pogotovo u žutoj boji. 

Za Vagu su ruže

Vaga je prozračan i koketan znak koji voli romantičnu plavu i ružičastu nijansu hortenzija. To je cvijet zahvalnosti, iskrenosti i mudrosti. Osim toga Vagu će oduševiti i kombinacija ružičastih te bijelih ruža u velikom buketu. No ona će za svoj dom najradije izabrati tulipane.

Škorpionka će se oduševiti kaktusima

Ovaj intenzivni i inteligentni znak voli boju ljubavi. Crvena je zaštitni znak svakog Škorpiona. Zato će svaka žena rođena u ovom znaku biti impresionirana velikim buketom crvenih ruža. Osim toga Škorpion je veliki ljubitelj svih cvjetova koji imaju tamne nijanse. I kaktusi su na njegovom popisu omiljenih ukrasa za dom.

Za Strijelca su karanfili

Ovaj ambiciozni i optimistični znak voli karanfile koji simboliziraju nevinost, znatiželju i prvu ljubav. Omiljene boje su mu ružičasta i bijela. Također voli male i šarene proljetne bukete s poljskim cvijećem.

Jarac voli ljubičice

Jarac je kućni tip kojemu najviše odgovaraju ljubičice. Obožava njihovu boju i blagi proljetni miris jer osim toga one donose bogatstvo i mir u svaki dom. Također, svaku Jarčicu moguće je oduševiti s velikim buketom ruža, ali ne crvenih već bijelih i ružičastih.

Vodenjak će najviše uživati u orhidejama

Vodenjak voli sve što je egzotično, lijepo i zanimljivo pa je orhideja savršen cvijet za njega. Ona simbolizira strpljenje i mudrost koje Vodenjak posjeduje. Osim toga tu su i kale i narcisi koje su njegovo idealno cvijeće za ukrašavanje doma.

Za Ribe su lagani cvjetovi blagog mirisa

Riba je osjetljiv znak s pojačanim osjećajem za miris, pa nježni cvjetovi najbolje pristaju ovom znaku. Osim toga Ribe će uživati u vodenim biljkama poput lotosa i lopoča. No najviše će se razveseliti buketu s poljskim cvijećem. 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • marijaterezija2 25.04.2013.

    Nije baš pogođeno

  • monroa 27.02.2013.

    Račici ljiljan, nepogrješivo :))

  • sweetbee_1 25.02.2013.

    volim dobiti cvijet kakav god, to je baš lijepa gesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare