Obavijesti

Lifestyle

Komentari 117

Vaga bi najradije dobila ruže, a Vodenjak egzotične orhideje

Vaga bi najradije dobila ruže, a Vodenjak egzotične orhideje
1

Vagu će oduševiti buket ružičasto-bijelih ruža, Škorpionka bi najradije dobila veliki buket crvenog cvijeća dok će romantična Djevica najviše uživati u narcisima

VIDEO

Ovan voli crveno cvijeće

Žene rođene u znaku Ovna vole cvijeće svijetlih boja, ponajviše bijelu, ali i ukrasno "zelenje", zato će im se svidjeti i zelenilo bršljana. Vole orlove nokte i maćuhice, a za buket najbolje birajte geranije. 

Za Bika je rijetko cvijeće

Bikice vole vintage cvijeće, one skrivene dragocjenosti koje će pronaći u tajnom vrtu. Također, više vole veliko cvijeće i to u ružičastim, žutim i crvenim bojama. Ruže, ivančice, ljubičice i cvjetovi maka jedni su im od najdražih. Svidjet će im se i naprstak, a u proljeće i rascvjetane voćke jabuke, kruške i limuna. 

Lavanda za Blizance

Ovim ženama svidjet će prozračno i romantično cvijeće poput ljiljana, lavande, orhideja i krizantema. Božuri cvjetaju uglavnom samo jedan tjedan u lipnju i zato se pripisuju upravo Blizancima. 

Za Raka su kamelije ili božuri

Cvijet lotusa, vodeni ljiljani i mačji rep izbor su koji će oduševiti ovaj zahtjevni, ali nježni i romantični znak. Posebno će se oduševiti donesete li im veliki buket kamelija ili božura, a svidjet će im se i geranije koje kod ovog znaka potiču energiju.

Lavica obožava suncokrete

Lavice vole da ih se impresionira pa s velikim buketom sigurno nećete pogriješiti. Najviše će im se svidjeti suncokreti, no ako ih nema možete posegnuti i za nevenom, dalijama, hortenzijama, ljiljanima ili orhidejama. 

Djevica obožava narcise

Njih će impresionirati azaleje i maćuhice, a pokušajte ih birati u crnoj plavoj ili žutoj boji. Nećete pogriješiti ni s narcisima i krizantemama, pogotovo u žutoj boji. 

Za Vagu su ruže

Vaga je prozračan i koketan znak koji voli romantičnu plavu i ružičastu nijansu hortenzija. To je cvijet zahvalnosti, iskrenosti i mudrosti. Osim toga Vagu će oduševiti i kombinacija ružičastih te bijelih ruža u velikom buketu. No ona će za svoj dom najradije izabrati tulipane.

Škorpionka će se oduševiti kaktusima

Ovaj intenzivni i inteligentni znak voli boju ljubavi. Crvena je zaštitni znak svakog Škorpiona. Zato će svaka žena rođena u ovom znaku biti impresionirana velikim buketom crvenih ruža. Osim toga Škorpion je veliki ljubitelj svih cvjetova koji imaju tamne nijanse. I kaktusi su na njegovom popisu omiljenih ukrasa za dom.

Za Strijelca su karanfili

Ovaj ambiciozni i optimistični znak voli karanfile koji simboliziraju nevinost, znatiželju i prvu ljubav. Omiljene boje su mu ružičasta i bijela. Također voli male i šarene proljetne bukete s poljskim cvijećem.

Jarac voli ljubičice

Jarac je kućni tip kojemu najviše odgovaraju ljubičice. Obožava njihovu boju i blagi proljetni miris jer osim toga one donose bogatstvo i mir u svaki dom. Također, svaku Jarčicu moguće je oduševiti s velikim buketom ruža, ali ne crvenih već bijelih i ružičastih.

Vodenjak će najviše uživati u orhidejama

Vodenjak voli sve što je egzotično, lijepo i zanimljivo pa je orhideja savršen cvijet za njega. Ona simbolizira strpljenje i mudrost koje Vodenjak posjeduje. Osim toga tu su i kale i narcisi koje su njegovo idealno cvijeće za ukrašavanje doma.

Za Ribe su lagani cvjetovi blagog mirisa

Riba je osjetljiv znak s pojačanim osjećajem za miris, pa nježni cvjetovi najbolje pristaju ovom znaku. Osim toga Ribe će uživati u vodenim biljkama poput lotosa i lopoča. No najviše će se razveseliti buketu s poljskim cvijećem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju