To je to što me zanima!

Vanja Modrić je nosila punđu i biserne naušnice, a Helena Livaković njeguje 'prirodni look'

Na tribinama utakmice protiv Maroka koja je dovela Vatrene do bronce, zasjale su supruge u dresovima svojih muževa. Supruga Zlatka Dalića ogrnula se zastavom, dok je Izabel Kovačić nosila dres
Vidi originalni članak

Supruge i djevojke hrvatskih nogometaša bodrile su ih s tribina kroz cijeli turnir u Katru, a neke su uz dječicu navijale i na jučerašnjoj utakmici koja se igrala protiv Maroka. Modne kombinacije odlučile su pojednostaviti i odjenuti dresove. Izabel Kovačić ostala je vjerna svom izdanju s minimalno šminke, pa je samo naglasila ten i usne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izabel je svoje klasično minimalističko izdanje ukrasila zlatnim naušnicama i dužim lančićem s privjeskom, a odjenula je bijele hlače i crveno-bijeli dres reprezentacije.

Vanja Modrić zalizala je kosu u nisku punđu i stavila biserne naušnice. Na sebi je također imala bijele hlače, a na reprezentacijski dres je obukla crveni HNS-ov gornji dio trenirke. Oko vrata je nosila akreditaciju i uz sebe imala bijelu torbicu.

Helena Livaković ne skida se iz suprugovog zelenog dresa s utakmice protiv Japana, koji joj je postao zaštitni znak. Minimalan make-up i puštena duga kosa su ju krasile, a nakit koji je imala je srebrni sat i narukvica s najpopularnijim motivom sezone, djetelinom. Nakon podjele medalja, fotkala se u zagrljaju sa suprugom koji je ponosno nosio broncu oko vrata.

Izbornikova supruga, Davorka Dalić ogrnula se veliko hrvatskom zastavom, ispod koje je imala crvenu majicu. Nešto jači make-up upotpunila je crvenim ružem, a od nakita je uz prsten imala i sat.

Supruga Marcela Brozovića, Silvija Lihtar zablistala je u potpisanom dresu, a na glavu je stavila rajf s biserima. Uz zlatne naušnice kombinirala je crveni ruž i veliki osmijeh. 

Lana Miholjević, zaručnica Josipa Juranovića nosila je plavi dres reprezentacije, rajf sa zvjezdicama i prirodni make-up look s naglašenim trepavicama. Uz naušnice oko vrata ima dva lančića, jedan s privjeskom križića, a drugi sa zaručnikovim inicijalom, slovom 'J'.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • daleko najjaci 18.12.2022.

    A vid' prelijepe Izabel Kovacic :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare