Žene nogometaša u Katru | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Vanja Modrić je nosila punđu i biserne naušnice, a Helena Livaković njeguje 'prirodni look'

Vanja Modrić je nosila punđu i biserne naušnice, a Helena Livaković njeguje 'prirodni look'
7

Na tribinama utakmice protiv Maroka koja je dovela Vatrene do bronce, zasjale su supruge u dresovima svojih muževa. Supruga Zlatka Dalića ogrnula se zastavom, dok je Izabel Kovačić nosila dres

VIDEO

Supruge i djevojke hrvatskih nogometaša bodrile su ih s tribina kroz cijeli turnir u Katru, a neke su uz dječicu navijale i na jučerašnjoj utakmici koja se igrala protiv Maroka. Modne kombinacije odlučile su pojednostaviti i odjenuti dresove. Izabel Kovačić ostala je vjerna svom izdanju s minimalno šminke, pa je samo naglasila ten i usne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

žene nogometaša 00:56

Izabel je svoje klasično minimalističko izdanje ukrasila zlatnim naušnicama i dužim lančićem s privjeskom, a odjenula je bijele hlače i crveno-bijeli dres reprezentacije.

Vanja Modrić zalizala je kosu u nisku punđu i stavila biserne naušnice. Na sebi je također imala bijele hlače, a na reprezentacijski dres je obukla crveni HNS-ov gornji dio trenirke. Oko vrata je nosila akreditaciju i uz sebe imala bijelu torbicu.

Helena Livaković ne skida se iz suprugovog zelenog dresa s utakmice protiv Japana, koji joj je postao zaštitni znak. Minimalan make-up i puštena duga kosa su ju krasile, a nakit koji je imala je srebrni sat i narukvica s najpopularnijim motivom sezone, djetelinom. Nakon podjele medalja, fotkala se u zagrljaju sa suprugom koji je ponosno nosio broncu oko vrata.

Izbornikova supruga, Davorka Dalić ogrnula se veliko hrvatskom zastavom, ispod koje je imala crvenu majicu. Nešto jači make-up upotpunila je crvenim ružem, a od nakita je uz prsten imala i sat.

KATAR 2022 - Supruga Zlatka Dalića na tribini prati utakmicu Hrvatske i Maroka u borbi za broncu

Supruga Marcela Brozovića, Silvija Lihtar zablistala je u potpisanom dresu, a na glavu je stavila rajf s biserima. Uz zlatne naušnice kombinirala je crveni ruž i veliki osmijeh. 

Lana Miholjević, zaručnica Josipa Juranovića nosila je plavi dres reprezentacije, rajf sa zvjezdicama i prirodni make-up look s naglašenim trepavicama. Uz naušnice oko vrata ima dva lančića, jedan s privjeskom križića, a drugi sa zaručnikovim inicijalom, slovom 'J'.

KATAR 2022 - Brončani reprezentativci u zagrljaju svojih obitelji

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama