Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Vanja Modrić je nosila punđu i biserne naušnice, a Helena Livaković njeguje 'prirodni look'

Vanja Modrić je nosila punđu i biserne naušnice, a Helena Livaković njeguje 'prirodni look'
7

Na tribinama utakmice protiv Maroka koja je dovela Vatrene do bronce, zasjale su supruge u dresovima svojih muževa. Supruga Zlatka Dalića ogrnula se zastavom, dok je Izabel Kovačić nosila dres

VIDEO

Supruge i djevojke hrvatskih nogometaša bodrile su ih s tribina kroz cijeli turnir u Katru, a neke su uz dječicu navijale i na jučerašnjoj utakmici koja se igrala protiv Maroka. Modne kombinacije odlučile su pojednostaviti i odjenuti dresove. Izabel Kovačić ostala je vjerna svom izdanju s minimalno šminke, pa je samo naglasila ten i usne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

žene nogometaša 00:56

Izabel je svoje klasično minimalističko izdanje ukrasila zlatnim naušnicama i dužim lančićem s privjeskom, a odjenula je bijele hlače i crveno-bijeli dres reprezentacije.

Vanja Modrić zalizala je kosu u nisku punđu i stavila biserne naušnice. Na sebi je također imala bijele hlače, a na reprezentacijski dres je obukla crveni HNS-ov gornji dio trenirke. Oko vrata je nosila akreditaciju i uz sebe imala bijelu torbicu.

Helena Livaković ne skida se iz suprugovog zelenog dresa s utakmice protiv Japana, koji joj je postao zaštitni znak. Minimalan make-up i puštena duga kosa su ju krasile, a nakit koji je imala je srebrni sat i narukvica s najpopularnijim motivom sezone, djetelinom. Nakon podjele medalja, fotkala se u zagrljaju sa suprugom koji je ponosno nosio broncu oko vrata.

Izbornikova supruga, Davorka Dalić ogrnula se veliko hrvatskom zastavom, ispod koje je imala crvenu majicu. Nešto jači make-up upotpunila je crvenim ružem, a od nakita je uz prsten imala i sat.

KATAR 2022 - Supruga Zlatka Dalića na tribini prati utakmicu Hrvatske i Maroka u borbi za broncu

Supruga Marcela Brozovića, Silvija Lihtar zablistala je u potpisanom dresu, a na glavu je stavila rajf s biserima. Uz zlatne naušnice kombinirala je crveni ruž i veliki osmijeh. 

Lana Miholjević, zaručnica Josipa Juranovića nosila je plavi dres reprezentacije, rajf sa zvjezdicama i prirodni make-up look s naglašenim trepavicama. Uz naušnice oko vrata ima dva lančića, jedan s privjeskom križića, a drugi sa zaručnikovim inicijalom, slovom 'J'.

KATAR 2022 - Brončani reprezentativci u zagrljaju svojih obitelji

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku