To je to što me zanima!

Veliki tjedni horoskop: Blizanci su na pomolu ozbiljne veze, a Djevice će se baviti zdravljem

Jarcima slijede dani pogodni za obavljanje složenijih liječničkih pretraga. Vagama su povoljno aspektirane komunikacije, zarađivanje i društveni ugled, ali radite sve s taktom
Vidi originalni članak

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Isticat ćete se odvažnošću, poduzetnošću i gravitirati prema ulogama koje vam mogu donijeti poštovanje i moć. Oni koje rade s klijentima, imat će izvanrednih uspjeha jer će im znati ugađati.

POGLEDAJTE VIDEO: Horoskop i bebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubav - Uz malo dobre volje lako ćete uskladiti svoje i partnerove prohtjeve. Žene ovog znaka upoznavat će naočite muškarce, koje će odlikovati i osobiti stil udvaranja. Ljubav vam kuca na vrata.

Zdravlje - Snažnog imuniteta, Ovnovi će izbjeći sve sezonske viroze i prehlade, a vrijeme najradije provoditi baveći se tjelesnim aktivnostima. Bit ćete dobrog raspoloženja, no manje probleme mogli biste imati s nesanicom.

Najbolji dan: 14. ožujka

Najlošiji dan: 18. ožujka

Bik 21.4. - 21.5.

Posao - Obim posla s kojim se Bikovi moraju nositi počinje lagano opadati, ili će vam energija naglo porasti. U svakom slučaju, ishod će biti jednak, a to je veća produktivnost uz manje stresa.

STRASTI PO ZODIJAKU Žena rođena u ovom znaku ima najveći seksualni apetit od svih, strastvena je i vrlo uzbudljiva

Ljubav - Poradite na romantici i strasti koje zbog dugih godina zajedničkog života pomalo blijede. Ne prigovarajte partneru da se premalo bavi vama i obitelji. Preopterećen je poslom pa ga podržite.

Zdravlje - Prehlade, razne upale i infekcije mogle bi narušiti vaše zdravlje, stoga vam se preporučuje uzimanje vitaminskih pripravaka i konzumiranje voća. Stariji bi mogli imati tegoba s kralježnicom.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 14. ožujka

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Održite koncentraciju u ključnim trenucima i vodite više računa o tome što govorite i potpisujete. Porast obaveza loše će se odraziti na radnu učinkovitost. Umor i iscrpljenost oslabit će vam pozornost.

Ljubav - Ljubavna događanja poprimaju ozbiljnije razmjere. Zaljubljeni će poželjeti ozakoniti vezu, a slobodni osvojiti simpatiju. Zaintrigirat će vas kompliment jedne osobe u kojem ćete očitati i neko dublje značenje.

Zdravlje - Dobar Marsov utjecaj bit će zaslužan za dobro zdravlje i formu Blizanaca. Eventualno vas mogu mučiti nesanica ili nervoza, ali tome doskočite šalicom čaja ili opuštajućim tehnikama i meditacijama.

Najbolji dan: 19. ožujka

Najlošiji dan: 17. ožujka

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao - Planeti vam omogućuju uspjeh u polaganju ispita, zastupanju, posredovanju i umjetničkim poslovima. Radni zadaci zahtijevat će od vas više mobilnosti, obrazovanja i informiranosti.

Ljubav - Osoba koja vas je držala na odstojanju, poželjet će vas samo za sebe. Neki Rakovi bi se pak mogli zateći u vezi u kojoj će biti i ljubavi i svađe, ali će vas jaka tjelesna privlačnost iznova spajati.

SRETNA JE ŽENA KOJA GA IMA Muškarac rođen u ovom znaku je najbolji ljubavnik cijelog Zodijaka, senzualan i izdržljiv

Zdravlje - Oslobodite se loših navika ili ih barem kontrolirajte pa smanjite pušenje. Izbjegavajte jutarnje kave na prazan želudac i ne preskačite doručak. Moguća je nesanica – redovno provjetravajte spavaću sobu!

Najbolji dan: 13. ožujka

Najlošiji dan: 18. ožujka

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Pad koncentracije negativno će se odraziti na radne rezultate. Klonite se verbalnih okršaja. Što se manje budete opirali otežavajućim okolnostima, prije ćete uvidjeti koje korake valja napraviti.

Ljubav - Kod Lavova su mogući problemi koje ste gomilali i niste rješavali. U nastojanju da nešto raščistite, situacija bi se mogla još više zakomplicirati. Možda poželite ozakoniti ili produbiti svoju vezu.  

Zdravlje - Ima ćete dovoljno fizičke energije, ali planetarni raspored upućuje na veliku izloženost poslovnom stresu. Napeti međuljudski odnosi mogu biti razlogom vaše nervoze, ali i pojačanih tegoba. 

Najbolji dan:  15. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Zaokupit će vas poslovni zahtjevi, a mogli bi vam ponuditi radno mjesto koje će iziskivati dodatne prilagodbe i usvajanje novih vještina. Odnosi s nadređenima dobit će novi smisao.

Ljubav - Osjećat ćete se osamljeno ili previše navaljivati da biste ostvarili svoje želje. Više kretanja i raznovrsniji život pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje te vas dovesti u situaciju da upoznate privlačnu osobu.

Zdravlje - Tjedan je odličan za odvikavanje od loših navika, kao i za sve tretmane ljepote. Djevice će biti odgovornije prema svojem zdravlju pa ćete češće posjećivati stomatologa ili liječnika, kako biste sanirali tegobe.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 14. ožujka

TO SU DIVNE DUŠE 3 znaka Zodijaka pod kojima se krije najviše 'anđela od ljudi'

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao - Razumnim pristupom i intelektualnom oštrinom nadoknadit ćete propuste i popraviti pogreške. Povoljno su vam aspektirane komunikacije, zarađivanje i društveni ugled, ali radite sve s taktom.

Ljubav - Odnosi u kojima postoji ljubav, postat će još čvršći i stabilniji. Bit ćete fatalni za jednu osobu. Ženama Vagama povećana je mogućnost trudnoće ili izražene težnje k ostvarenju majčinske uloge.

Zdravlje - Venera i Mars u Vodenjaku jamstvo su vašeg dobrog zdravlja. I sami ćete tome pridonijeti pa će se mnogi pripadnici vašeg znaka intenzivnije baviti sportom, biti energični i odlično raspoloženi. 

Najbolji dan: 18. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Odnosi sa suradnicima bit će uspješni, a mnogi od vas mogli bi proširiti opseg poslovanja. Nove obaveze mogle bi uključiti i poslovne veze s rodbinom. Koristit će vam znanje stranog jezika.

Ljubav - Ljubavni život bit će prožet neizvjesnošću. Bavit ćete se nagađanjima o nečijim sklonostima prema vama i iščekivanjem nečije reakcije. Raščistite s prošlošću i dajte si priliku da lišeni straha krenete dalje.

Zdravlje - Nezdrava prehrana, alkohol i cigarete brzo će ostaviti trag u vidu poremećene probave, ali i u obliku nervoze i teškoća sa spavanjem. Škorpionke mogle bi imati ginekoloških tegoba.

Najbolji dan: 13. ožujka

Najlošiji dan: 15. ožujka

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Predstoji napetije razdoblje. Količina posla s kojom ćete se morati nositi, bit će velika. Nedostajat će vam strpljenja u ophođenju s pojedincima koji sporije shvaćaju ili koji imaju drukčije prioritete.

Ljubav - Netko će se jako truditi oko vas i otvoreno vam staviti do znanja koliko mu mnogo značite. Ne dopustite sebi da zbog čežnje za drugom osobom propustite mogućnost nove ljubavi.

ASTRO EMOCIJE Ljubavni jadi: Znakovi Zodijaka koji su skloni najviše patiti kada u vezi nešto krene po zlu

Zdravlje - Strijelcima se poboljšava zdravlje pa ćete imati više volje i energije da aktivno sudjelujete u životu. Ništa vam neće teško pasti, a ni poslovni i obiteljski napori neće vas moći umoriti.  

Najbolji dan: 14. ožujka

Najlošiji dan: 17. ožujka

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Veće samopouzdanje u sprezi sa sretnijim okolnostima imat će pozitivnih posljedica po vas. Mogli biste pribaviti potrebne dozvole, potpisati željene ugovore ili naplatiti potraživanja.

Ljubav - Razmišljat ćete o zajedničkom životu i roditeljstvu ili razmatrati mogućnost kupnje nekretnine. Vas i partnera povezivat će zajednički ciljevi i poslovi. Samci, vaše se šanse kod simpatije sve više povećavaju!

Zdravlje - Dani su pogodni za obavljanje složenijih liječničkih pretraga. Planirate li kakvu operaciju, sve će proteći u najboljem redu. Vladavina Riba bit će zaslužna za Jarčevo odlično raspoloženje i energičnost.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Zahuktali ritam moći ćete pratiti samo uz dobru organizaciju vremena i aktivnosti. Dovršite poslove, posvetite im dovoljno vremena i strpljenja pa će i rezultati biti i više nego dobri.

Ljubav - Bit ćete isključivi pa pođe li vam za rukom definirati svoj put srca, shvatiti što želite i spoznati kako to postići, primijetit ćete da će neke nevolje i otežavajuće okolnosti nepovratno nestati iz vaše svakodnevice.

Zdravlje - Učinite nešto dobro za sebe, neku sitnicu koja će vas razveseliti. Bavljenje sportom ili obnova garderobe utjecat će na porast vašeg samopouzdanja. Vodenjaci bi se trebali pripaziti ozljeda i upala, a neke će mučiti glavobolje.

Najbolji dan: 19. ožujka

Najlošiji dan: 14. ožujka

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Merkur ulazi u vaš znak i popravlja vašu dosad zapetljanu poslovnu situaciju. Sve će vam gotovo preko noći krenuti na bolje pa se vaš dosadašnji uloženi trud napokon isplaćuje.

TAKO JE ZAPISANO U ZVIJEZDAMA Kakve su u braku: Žena Vaga je glavna, Lavica odana dok je Račica oličenje ženstvenosti

Ljubav - Brinut će vas odnos s partnerom koji se povukao u sebe. Nemojte se praviti slijepi nego doznajte što ga uznemirava. Budu li potrebne riječi ohrabrenja, ne škrtarite. Prigovaranjem ćete nepotrebno zahladiti odnos.

Zdravlje - Bit ćete skloni povlačenju u svoj svijet, depresiji i sanjarenjima, a bolesnicima će pesimističan pristup usporiti ozdravljenje. Ribe bi se trebale okružiti optimističnim ljudima koji im mogu podići samopouzdanje.

Najbolji dan: 13. ožujka

Najlošiji dan: 17. ožujka

Idi na 24sata

Komentari 15

  • lily A 14.03.2022.

    Sve gluposti nikad mi nisu pogodili nista bik😢

  • 13.03.2022.

    Bit ću fatalna za jednu osobu😳🙄😅😅

  • Sadina 13.03.2022.

    Dečki meni nije bitan  znak u horoskopu, samo da su urnebesni.  😅😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare