Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Veliki tjedni horoskop: Blizanci su na pomolu ozbiljne veze, a Djevice će se baviti zdravljem

Veliki tjedni horoskop: Blizanci su na pomolu ozbiljne veze, a Djevice će se baviti zdravljem

Jarcima slijede dani pogodni za obavljanje složenijih liječničkih pretraga. Vagama su povoljno aspektirane komunikacije, zarađivanje i društveni ugled, ali radite sve s taktom

VIDEO

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Isticat ćete se odvažnošću, poduzetnošću i gravitirati prema ulogama koje vam mogu donijeti poštovanje i moć. Oni koje rade s klijentima, imat će izvanrednih uspjeha jer će im znati ugađati.

POGLEDAJTE VIDEO: Horoskop i bebe

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Uz malo dobre volje lako ćete uskladiti svoje i partnerove prohtjeve. Žene ovog znaka upoznavat će naočite muškarce, koje će odlikovati i osobiti stil udvaranja. Ljubav vam kuca na vrata.

Zdravlje - Snažnog imuniteta, Ovnovi će izbjeći sve sezonske viroze i prehlade, a vrijeme najradije provoditi baveći se tjelesnim aktivnostima. Bit ćete dobrog raspoloženja, no manje probleme mogli biste imati s nesanicom.

Najbolji dan: 14. ožujka

Najlošiji dan: 18. ožujka

Bik 21.4. - 21.5.

Posao - Obim posla s kojim se Bikovi moraju nositi počinje lagano opadati, ili će vam energija naglo porasti. U svakom slučaju, ishod će biti jednak, a to je veća produktivnost uz manje stresa.

Žena rođena u ovom znaku ima najveći seksualni apetit od svih, strastvena je i vrlo uzbudljiva
Žena rođena u ovom znaku ima najveći seksualni apetit od svih, strastvena je i vrlo uzbudljiva

Ljubav - Poradite na romantici i strasti koje zbog dugih godina zajedničkog života pomalo blijede. Ne prigovarajte partneru da se premalo bavi vama i obitelji. Preopterećen je poslom pa ga podržite.

Zdravlje - Prehlade, razne upale i infekcije mogle bi narušiti vaše zdravlje, stoga vam se preporučuje uzimanje vitaminskih pripravaka i konzumiranje voća. Stariji bi mogli imati tegoba s kralježnicom.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 14. ožujka

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Održite koncentraciju u ključnim trenucima i vodite više računa o tome što govorite i potpisujete. Porast obaveza loše će se odraziti na radnu učinkovitost. Umor i iscrpljenost oslabit će vam pozornost.

Ljubav - Ljubavna događanja poprimaju ozbiljnije razmjere. Zaljubljeni će poželjeti ozakoniti vezu, a slobodni osvojiti simpatiju. Zaintrigirat će vas kompliment jedne osobe u kojem ćete očitati i neko dublje značenje.

Zdravlje - Dobar Marsov utjecaj bit će zaslužan za dobro zdravlje i formu Blizanaca. Eventualno vas mogu mučiti nesanica ili nervoza, ali tome doskočite šalicom čaja ili opuštajućim tehnikama i meditacijama.

Najbolji dan: 19. ožujka

Najlošiji dan: 17. ožujka

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao - Planeti vam omogućuju uspjeh u polaganju ispita, zastupanju, posredovanju i umjetničkim poslovima. Radni zadaci zahtijevat će od vas više mobilnosti, obrazovanja i informiranosti.

Ljubav - Osoba koja vas je držala na odstojanju, poželjet će vas samo za sebe. Neki Rakovi bi se pak mogli zateći u vezi u kojoj će biti i ljubavi i svađe, ali će vas jaka tjelesna privlačnost iznova spajati.

Muškarac rođen u ovom znaku je najbolji ljubavnik cijelog Zodijaka, senzualan i izdržljiv
Muškarac rođen u ovom znaku je najbolji ljubavnik cijelog Zodijaka, senzualan i izdržljiv

Zdravlje - Oslobodite se loših navika ili ih barem kontrolirajte pa smanjite pušenje. Izbjegavajte jutarnje kave na prazan želudac i ne preskačite doručak. Moguća je nesanica – redovno provjetravajte spavaću sobu!

Najbolji dan: 13. ožujka

Najlošiji dan: 18. ožujka

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Pad koncentracije negativno će se odraziti na radne rezultate. Klonite se verbalnih okršaja. Što se manje budete opirali otežavajućim okolnostima, prije ćete uvidjeti koje korake valja napraviti.

Ljubav - Kod Lavova su mogući problemi koje ste gomilali i niste rješavali. U nastojanju da nešto raščistite, situacija bi se mogla još više zakomplicirati. Možda poželite ozakoniti ili produbiti svoju vezu.  

Zdravlje - Ima ćete dovoljno fizičke energije, ali planetarni raspored upućuje na veliku izloženost poslovnom stresu. Napeti međuljudski odnosi mogu biti razlogom vaše nervoze, ali i pojačanih tegoba. 

Najbolji dan:  15. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Zaokupit će vas poslovni zahtjevi, a mogli bi vam ponuditi radno mjesto koje će iziskivati dodatne prilagodbe i usvajanje novih vještina. Odnosi s nadređenima dobit će novi smisao.

Ljubav - Osjećat ćete se osamljeno ili previše navaljivati da biste ostvarili svoje želje. Više kretanja i raznovrsniji život pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje te vas dovesti u situaciju da upoznate privlačnu osobu.

Zdravlje - Tjedan je odličan za odvikavanje od loših navika, kao i za sve tretmane ljepote. Djevice će biti odgovornije prema svojem zdravlju pa ćete češće posjećivati stomatologa ili liječnika, kako biste sanirali tegobe.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 14. ožujka

3 znaka Zodijaka pod kojima se krije najviše 'anđela od ljudi'
3 znaka Zodijaka pod kojima se krije najviše 'anđela od ljudi'

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao - Razumnim pristupom i intelektualnom oštrinom nadoknadit ćete propuste i popraviti pogreške. Povoljno su vam aspektirane komunikacije, zarađivanje i društveni ugled, ali radite sve s taktom.

Ljubav - Odnosi u kojima postoji ljubav, postat će još čvršći i stabilniji. Bit ćete fatalni za jednu osobu. Ženama Vagama povećana je mogućnost trudnoće ili izražene težnje k ostvarenju majčinske uloge.

Zdravlje - Venera i Mars u Vodenjaku jamstvo su vašeg dobrog zdravlja. I sami ćete tome pridonijeti pa će se mnogi pripadnici vašeg znaka intenzivnije baviti sportom, biti energični i odlično raspoloženi. 

Najbolji dan: 18. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Odnosi sa suradnicima bit će uspješni, a mnogi od vas mogli bi proširiti opseg poslovanja. Nove obaveze mogle bi uključiti i poslovne veze s rodbinom. Koristit će vam znanje stranog jezika.

Ljubav - Ljubavni život bit će prožet neizvjesnošću. Bavit ćete se nagađanjima o nečijim sklonostima prema vama i iščekivanjem nečije reakcije. Raščistite s prošlošću i dajte si priliku da lišeni straha krenete dalje.

Zdravlje - Nezdrava prehrana, alkohol i cigarete brzo će ostaviti trag u vidu poremećene probave, ali i u obliku nervoze i teškoća sa spavanjem. Škorpionke mogle bi imati ginekoloških tegoba.

Najbolji dan: 13. ožujka

Najlošiji dan: 15. ožujka

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Predstoji napetije razdoblje. Količina posla s kojom ćete se morati nositi, bit će velika. Nedostajat će vam strpljenja u ophođenju s pojedincima koji sporije shvaćaju ili koji imaju drukčije prioritete.

Ljubav - Netko će se jako truditi oko vas i otvoreno vam staviti do znanja koliko mu mnogo značite. Ne dopustite sebi da zbog čežnje za drugom osobom propustite mogućnost nove ljubavi.

Ljubavni jadi: Znakovi Zodijaka koji su skloni najviše patiti kada u vezi nešto krene po zlu
Ljubavni jadi: Znakovi Zodijaka koji su skloni najviše patiti kada u vezi nešto krene po zlu

Zdravlje - Strijelcima se poboljšava zdravlje pa ćete imati više volje i energije da aktivno sudjelujete u životu. Ništa vam neće teško pasti, a ni poslovni i obiteljski napori neće vas moći umoriti.  

Najbolji dan: 14. ožujka

Najlošiji dan: 17. ožujka

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Veće samopouzdanje u sprezi sa sretnijim okolnostima imat će pozitivnih posljedica po vas. Mogli biste pribaviti potrebne dozvole, potpisati željene ugovore ili naplatiti potraživanja.

Ljubav - Razmišljat ćete o zajedničkom životu i roditeljstvu ili razmatrati mogućnost kupnje nekretnine. Vas i partnera povezivat će zajednički ciljevi i poslovi. Samci, vaše se šanse kod simpatije sve više povećavaju!

Zdravlje - Dani su pogodni za obavljanje složenijih liječničkih pretraga. Planirate li kakvu operaciju, sve će proteći u najboljem redu. Vladavina Riba bit će zaslužna za Jarčevo odlično raspoloženje i energičnost.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Zahuktali ritam moći ćete pratiti samo uz dobru organizaciju vremena i aktivnosti. Dovršite poslove, posvetite im dovoljno vremena i strpljenja pa će i rezultati biti i više nego dobri.

Ljubav - Bit ćete isključivi pa pođe li vam za rukom definirati svoj put srca, shvatiti što želite i spoznati kako to postići, primijetit ćete da će neke nevolje i otežavajuće okolnosti nepovratno nestati iz vaše svakodnevice.

Zdravlje - Učinite nešto dobro za sebe, neku sitnicu koja će vas razveseliti. Bavljenje sportom ili obnova garderobe utjecat će na porast vašeg samopouzdanja. Vodenjaci bi se trebali pripaziti ozljeda i upala, a neke će mučiti glavobolje.

Najbolji dan: 19. ožujka

Najlošiji dan: 14. ožujka

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Merkur ulazi u vaš znak i popravlja vašu dosad zapetljanu poslovnu situaciju. Sve će vam gotovo preko noći krenuti na bolje pa se vaš dosadašnji uloženi trud napokon isplaćuje.

Kakve su u braku: Žena Vaga je glavna, Lavica odana dok je Račica oličenje ženstvenosti
Kakve su u braku: Žena Vaga je glavna, Lavica odana dok je Račica oličenje ženstvenosti

Ljubav - Brinut će vas odnos s partnerom koji se povukao u sebe. Nemojte se praviti slijepi nego doznajte što ga uznemirava. Budu li potrebne riječi ohrabrenja, ne škrtarite. Prigovaranjem ćete nepotrebno zahladiti odnos.

Zdravlje - Bit ćete skloni povlačenju u svoj svijet, depresiji i sanjarenjima, a bolesnicima će pesimističan pristup usporiti ozdravljenje. Ribe bi se trebale okružiti optimističnim ljudima koji im mogu podići samopouzdanje.

Najbolji dan: 13. ožujka

Najlošiji dan: 17. ožujka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'