To je to što me zanima!

Veliki tjedni horoskop: Vage će se puno družiti, a Vodenjake će mučiti unutarnji nemir i umor

Ovnovi će svojom nazadnošću ugroziti ljubavnu vezu, testirati će partnera grubim riječima što bi moglo dovesti i do prekida. Strijelcima će simpatija davati više pažnje, a mogući su i novi ljubavni početci
Vidi originalni članak

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Bujanje kreativnosti i dobro snalaženje u liderskoj ulozi, pomoći će vam da iskažete svoju poslovnu smjelost i avanturizam. Prštite energijom, nestrpljivi ste i spremni na nove početke.

POGLEDAJTE VIDEO: Kakav je koji znak na poslu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubav - Bit ćete oštriji i grublji, dovodeći vezu u krizu. Slabe veze mogle bi puknuti, a slobodni će prkosom provocirati simpatiju. Više poradite na komunikaciji s partnerom. Neke rečenice pokazat će se kao okidač vašeg i njegovog gubitka živaca.

Zdravlje - Za vaš psihički umor kriva je vladavina Jarca pa ste nervozniji nego inače. No strpite se još ovaj tjedan jer od idućeg stiže poboljšanje. Dotad pripazite na glavu i sinuse, smanjite pušenje i izbjegavajte alkohol.

Najbolji dan: 9. siječnja

Najlošiji dan: 15. siječnja

UVIJEK SPREMNI NA AKCIJU Najbolji ljubavnici horoskopa: Ovi znakovi nikad ne razočaraju

Bik 21.4. - 21.5.

Posao - Zbog obraćanja pozornosti na nebitne stvari i perfekcionizam, teže funkcionirate. Nemojte se prepuštati crnim mislima samo zato što nailazite na zastoje i ljudi vas ne razumiju. Sve je to prolazno.

Ljubav - Razmišljat ćete o zarukama, braku i više uživati u osjećaju privrženosti. Zauzeti će se prepustiti romantici, uživati u zajedničkim trenucima i slijediti zov tijela. Slobodni očekuje poznanstvo koje će nadmašiti njihova očekivanja.

Zdravlje - Tjelesna kondicija vam je dobra pa ćete se malo kada osjećati umornima. No osjetljive osobe među vama mogle bi patiti od jake tjeskobe, nemira ili nesanice. Umirite se biljnim čajevima i izbjegavajte puno kofeina.

Najbolji dan: 12. siječnja

Najlošiji dan: 10. siječnja

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Osjetit ćete nalet energije i dobrih prilika u kojima će vas voditi narasli entuzijazam i odlično raspoloženje. Osobito su plodni odnosi sa strancima, putovanja, polaganje ispita, učenje i nadogradnja znanja.

Ljubav - Porast obaveza, poslovna putovanja ili neplanirane okolnosti neće vam dopustiti da s partnerom provodite onoliko vremena koliko biste htjeli. Pripazite da takvi trenuci odvojenosti ne prerastu u kakav krupniji problem.

Zdravlje - Trebali biste pripaziti na prehranu i na duševni mir. Mars u Strijelcu vas iscrpljuje pa ako imate kakvu virozu, bit će popraćena visokom temperaturom. No psihički ste vrlo jaki i dobro podnosite stres.

Najbolji dan: 14. siječnja

Najlošiji dan: 11. siječnja

SAVRŠENI PARTNERI Evo kako izgleda vaša srodna duša - po horoskopskom znaku

Rak 22.6. - 22.7.

Posao - Budite oprezni u kontaktu s javnošću. Nailazit ćete na nerazumijevanje i kritike, a mogla bi vas obeshrabriti i jaka poslovna konkurencija. Budite savjesni i nemojte se previše oslanjati na druge.

Ljubav - Ostanite realni, nemojte da vas previše obuzmu osjećaji. Nalazite se u važnom razdoblju u kojem dolazi do izražaja vaša tiha snaga. Planeti vas tjeraju da se borite za osobu do koje vam je stalo, prkoseći svemu što vam stane na put.

Zdravlje - Vladavina Jarca vas svake godine u ovo doba prilično iscrpi. Nakon posla jedva čekate doći kuću da se možete odmoriti. Na stresne situacije reagirat ćete pojačanom žgaravicom i općenito probavnim tegobama. 

Najbolji dan: 12. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Otežano ćete se prilagođavati promjenama u radnoj sredini. Neki od vas dobit će veću odgovornost, promijeniti radno mjesto zbog nepovoljnih uvjeta ili se ogorčeno boriti za bolji status.

Ljubav - Sve će biti moguće, od obnavljanja stare veze, novih početaka s osobom koju ste dugo izbjegavali, do raskida dugih veza. Vikend odvojite za izlaske i odmor, budući da mnogi od vas zapostavljaju privatnost radi posla. Nije sve u radu!

Zdravlje - Odlučni ste u namjeri da smršavite ili prestanete pušiti, u čemu je osim vaše ustrajnosti bitna i planetarna potpora koju sada  i imate. Ostali neka izbjegavaju druženje s iritantnim pojedincima koji vas samo iscrpljuju.

Najbolji dan: 14. siječnja

Najlošiji dan: 11. siječnja

ASTRO EMOCIJE Kako se zaljubljuju: Škorpiona 'pogodi munja', a Vodenjak se brzo zaljubi i još brže odljubi

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Zvijezde će vas nagnati da preispitate kvalitetu suradnje s nekim tvrtkama i ljudima. Mogli biste zbog teškoća u naplaćivanju svojih usluga ili pomanjkanja organizacije, razvrgnuti poslovni ugovor.

Ljubav - Oslobodite se prošlosti i okrenite novu stranicu u ljubavnom životu. Imat ćete sreće u osvajanju, morate jedino krenuti u akciju. Nemojte gušiti osjećaje i zatvarati se u prošlost. Neprijateljski stav zamijenite optimizmom i okrenite se budućnosti.

Zdravlje - U odličnom ste razdoblju pa ne čudi što se mnogi među vama osjećaju puni energije. Druželjubivi ste, zaljubljivi i željni dobre zabave. Pazite se poslovnog stresa – druženje s nekim od kolega moglo bi vam prisjesti.

Najbolji dan: 12. siječnja

Najlošiji dan: 15. siječnja

NE MOGU ODOLJETI JEDNO DRUGOM Znakovi koji se snažno privlače iako su kao pas i mačka: Bik i Škorpion zaljube se u sekundi

Vaga 23.9. - 22.10.

Posao - Stjecat ćete nova poznanstva, stara razvijati u prijateljstva, a utjecajne osobe uklizat će u vaš život. Odlično će prosperirati Vage čiji posao podrazumijeva putovanja i kontakte sa strancima.

Ljubav - Vašim ljubavnim stavovima nedostajat će dosljednosti pa ćete zbunjenog partnera natjerati da se brani, povlači u sebe ili na glas iskazuje svoje nezadovoljstvo. Ljubomora vas također neće zaobići. Kontrolirajte se i pazite na izbor riječi.

Zdravlje - Fizičke energije imate dovoljno, ali psihički se brzo umarate. Nećete imati strpljenja za dosadne razgovore i predvidljive ljude. Pričuvajte se kakve viroze i nastojite što manje boraviti u zadimljenim prostorijama.

Najbolji dan: 14. siječnja

Najlošiji dan: 10. siječnja

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Umjesto da vam pruže potporu, reakcije okoline samo će vas dodatno provocirati. Pokušajte rutinski odraditi poslove i ne preuzimati nove. Izbjegavajte naglost i rasipanje energije na besmislene tračeve.

Ljubav - Sve što se bude događalo, ići će vam naruku. Pomalo zanemarena i zaboravljena romantika ušuljat će se na mala vrata u brakove. Češće će padati poljupci i zagrljaji. Ljubavna sreća pratit će i samce, koji će uživati u udvaranju  privlačne osobe.

Zdravlje - Neriješeni obiteljski problemi prilično vas živciraju i na to životno područje odlazi najviše vaše energije. Mentalni stimulans pronalazit ćete družeći se sa zanimljivim ljudima, ali i učenjem i tečajevima.

Najbolji dan: 15. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Narasla ambicija može vas navesti na promjenu radnog mjesta. Napravite popis ciljeva, isplanirajte troškove koji vas očekuju. Iskoristite svoju zavidnu koncentraciju i mentalnu oštrinu.

Ljubav - Suprotna strana pokazivat će više želje i interesa za vas, predlagati češće susrete, a eventualno postojanje treće osobe postat će nevažna činjenica za vašu budućnost. Samci će pridobiti pozornost osobe u koju su potajno zaljubljeni.

Zdravlje - Dugo niste bili u tako dobroj formi kao sada. Mirni ste i staloženi i svi primjećuju da zračite nečim posebnim. Vaš unutarnji mir privlačan je drugima pa će oko vas biti mnogo onih koji vas žele za svoga prijatelja.

Najbolji dan: 9. siječnja

Najlošiji dan: 13. siječnja

ŽENE ZODIJAKA U LJUBAVI Kakve su žene u vezi? Riba želi biti 'majka', a Djevica je dobrica

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Ništa vam neće biti poklonjeno, spremni ste se boriti sa svim teškoćama. Učinit ćete sve da se dokažete u profesionalnom smislu, što može donijeti napredovanje u karijeri, unatoč svim teškoćama.

Ljubav - Izlazite i zabavljajte se jer će vam zvijezde omogućiti pregršt novih poznanstava, ali nemojte srljati u vezu prije nego ste sigurni da je to ono pravo. Duge veze će se preporoditi, a razmišljat ćete i o povećanju obitelji, odnosno djetetu.

Zdravlje - Sunce i Venera u vašem znaku zaslužni su za vaše dobro zdravlje i vitalnost. Ljubazni ste, strpljivi i šarmantni. Trebate li obaviti kakvu operaciju ili neki drugi zahvat, tjedan je odličan za takvo što. 

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 10. siječnja

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Mogući su poslovni projekti s prijateljima ili dobivanje posla putem poznatih osoba na rukovodećim položajima. Upoznat ćete ljude kojima će se svidjeti vaš stil rada pa se pripremite na nove poslovne ponude.

Ljubav - Novi ljubavni počeci vratit će vam izgubljeno samopouzdanje. Bivša simpatija nekima od vas opet ulazi u vaš život, ali sada nudi mnogo više nego prije. Oboje ste se u međuvremenu promijenili, što je dobar znak za nov početak.

Zdravlje - Društvo i neobavezna čavrljanja ispunjavaju vas i okrepljuju. Povremeno vas može mučiti unutarnji nemir ili osjećaj da vam je energija blokirana. Pokušajte se baviti meditacijom, jogom ili tai - chiem.

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

INSPIRACIJA DRUGIMA Tri horoskopska znaka koji su rođeni da bi promijenili svijet

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Najbolje će poslovati oni koji se bave istraživačkim radom, medicinsko osoblje i umjetnici. Javni poslovi nisu pod dobrim planetarnim utjecajima – više vam odgovara rad u pozadini. Netko vam radi iza leđa!

Ljubav - Odlični odnosi s partnerom uvjerit će vas u svu prednost obiteljskog života. Imate li ljubavnih problema, uz Venerinu naklonost sve će ispasti onako kako priželjkujete. Odnos s partnerom ući će u prisnu fazu koja će biti puna osjećaja.

Zdravlje - Prebrzo živite, a to može ostaviti posljedice na vaše zdravlje. Pokušajte se više razonoditi, ispunite sami sebe. Ako neki vaši simptomi predugo traju, nemojte ih ignorirati – možda je vrijeme da odete liječniku.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 14. siječnja

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 10.01.2022.

    Koja romantika u ovo doba😁

  • EmmaEmma 09.01.2022.

    Ma baš

  • 09.01.2022.

    lekciju naučiš jednom zauvijek .tako bar moj znak .

Komentiraj...
Vidi sve komentare