Lifestyle

Komentari 78

Evo kako izgleda vaša srodna duša - po horoskopskom znaku

Evo kako izgleda vaša srodna duša - po horoskopskom znaku

Lavovi su osebujni pojedinci kojima je potrebna srodna duša sposobna držati korak s njima, za Vage je najidealniji netko tko ih neće plašiti, a za Jarce netko tko će prihvatiti njihove nedostatke

Ovan

Za ljude rođene u ovom znaku srodna duša bi mogao biti netko tko djeluje nepredvidljivo, jer se Ovnovi užasavaju dosadnog i predvidljivog načina života. Vole začiniti stvari i mrze rutinu. Zato bi najidealniji partner za njih bio netko željan izazova, uzbudljiv, netko koga ne mogu tako lako 'pročitati'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik

Za Bikove je najidealnija srodna duša netko tko ih dobro razumije. Tu se radi o pomalo tvrdoglavim pojedincima koji sve vole raditi na svoj način, teško podnose kritiku i nije im lako prihvatiti tuđe gledište. Posebno ne vole stalno se nekome objašnjavati, zato baš trebaju osobu koja će ih razumjeti bez puno izgovorenih riječi.

Blizanci

U ovom slučaju radi se o pojedincima koji su skloni okupirati se površnim i nebitnim stvarima i pritom zaboraviti ono što je u životu važno. Zato bi najidealnija srodna duša za njih bio netko tko će ih podsjećati na važne stvari i 'otvoriti oči' kako bi bolje vidjeli u dubinu svega.

Rak

Za ljude rođene u ovom znaku idealna srodna duša je osoba koja nije sklona glumiti da je nedodirljiva, jer Rakovi su po prirodi mirni i povučeni, imaju osjetljivo srce koje je lako slomiti pa ne treba puno da se osjete povrijeđenima. Zato je važno da biraju partnera koji nije sklon igranju igrica i manipuliranju, netko kome će se moći otvoriti bez sustezanja i neugode.

Lav

Lavovi su osebujni pojedinci kojima je potrebna srodna duša sposobna držati korak s njima. Nije tajna da o sebi imaju visoko mišljenje i da ih drugi ljudi, posebno oni koji ih ne poznaju dobro, mogu smatrati egocentričnima. Istina je da posjeduju intenzivnu osobnost s kojom se ne može svatko nositi, ali srodnoj duši to ne bi trebao biti problem.

Djevica

Idealna srodna duša za ljude rođene u ovom znaku je netko tko će ih prihvatiti baš takvima kakvi jesu. Djevice su poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi zbog čega stalno procjenjuju ljude oko sebe. S druge strane, nisu sretne kad netko procjenjuje njih pa im treba netko tko ih neće kritizirati i prosuđivati.

Vaga

Za Vage je najidealnija srodna duša netko tko ih neće plašiti, netko s kime će imati skladan život bez stalnih drama i svađe, jer Vage to ne podnose. Pojedinci rođeni pod ovom znakom vole biti okruženi ljepotom pa partneru ne bi smjelo smetati što su često okruženi privlačnim ljudima. Mnogi ih smatraju društvenom elitom pa trebaju nekoga tko se s tim zna nositi.

Škorpion

Ljudima rođenima u ovom znaku savršena srodna duša mora biti netko tko će ih u isto vrijeme izazivati i štititi, jer su to pojedinci skloni živjeti život maksimalno. Potrebna im je umjerenost koju bi im skladan partner mogao osigurati. Treba im netko tko će ih izazivati da budu sve bolji, ali i uz koga će osjećati sigurnost.

Strijelac

Savršena srodna duša pripadnike ovog znaka je netko tko će ih držati na zemlji, netko tko će ih prizemljiti, ali im u isto vrijeme neće oduzeti onaj osjećaj slobode. Strijelci pomalo žive u oblacima i slijede porive svojeg srca i duše da idu gdje požele, skloni su lutanju. Ne sviđa im se osjećaj vezivanja i suzdržavanja, sloboda im je puno važnija. Ipak, htjeli oni to ili ne, u životu im je potrebna stabilnost.

Jarac

Za Jarce je idealna srodna duša netko tko će prihvatiti njihove nedostatke. Oni su vrlo intenzivni pojedinci, ali u isto vrijeme, duboko u sebi, i vrlo nesigurni. Važno im je pronaći partnera koji neće poticati tu nesigurnost, već će ih inspirirati da budu bolji i sigurniji u sebe.

Vodenjak

Savršena srodna duša za pripadnike ovog znaka je netko čiji mentalitet odgovara njihovom, jer često nailaze na nerazumijevanje. Vodenjaci su vrlo pametni, no to može biti  i problem kad je pronalaženje idealnog partnera jer ne može ih baš svatko pratiti na intelektualnoj razini. 

Ribe

Njima treba netko tko ih potiče da budu sve bolji i slijede svoje snove. Ribe su vrlo emotivne i suosjećajne, sklone stavljati druge na prvo mjesto. Događa im se da pojedinci iskorištavaju njihovu blagu i dobru narav ili zbog njih ostaju osrednji, iako bi mogli puno bolje. Važno im je pronaći partnera koji će ih gurati i poticati da slijede vlastite snove i idu za svojim ciljevima, a ne samo tuđim, prenosi Atma.

Najčitaniji članci