To je to što me zanima!

Vinski kokteli za slavlje: Baza su pjenušava vina, a unutra ide i puno leda, sirup ili liker...

Suhi pjenušac najbolje je stavljati u koktele, i zapravo nije bitno kojom je metodom dobiven. Stoga neka izbor ne budu previše skupa pjenušava vina. Pripazite na izbor čaša, a onima koji traže dajte i slamčicu
Vidi originalni članak

Za vinske koktele koristim suhe pjenušce, extra brut ili brut, dakle sa što manjim ostatkom šećera. Dodavanjem likera ionako ćemo "zasladiti" cijelu priču, a iz razgovora sa gostima došla sam do zaključka kako nitko ne voli pretjerano slatka pića. To valjda dođe s godinama i iskustvom o vinu. U vinske koktele dodajemo puno leda jer želimo da su što duže ostanu hladni i osvježavajući. Zatim dodajemo bezalkoholni sirup, liker i začini, objašnjava nam Irena Lučić, vlasnica vinskog bara diWine bar u zagrebačkoj Ilici i vrsna poznavateljica vina.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare