To je to što me zanima!

Vitaminska bomba Pulse shake idealna je doza zdravlja iz voća i povrća i 100 posto je prirodan

Ines Paun Bizilj, osnivačica brenda Pulse Shake i ambasadorica Snježana Schillinger objasnile su nam zašto se od svojih sokova ne odvajaju, te zašto su im nezamjenjivi
Vidi originalni članak

Za ljubitelje smoothieja i voćnih sokova stigli su Pulse shake sokovi, bogati vitaminima, mineralima, antioksidansima i vlaknima, a potpuno su prirodni. Naime, radi se o liofiliziranom voću, koje je obrađeno posebnim postupkom, liofilizacijom. Voće se osušeno melje u prah, koji se zatim može razmutiti u shake.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Liofilizacija sprječava kvarenje hrane, a istovremeno zadržava većinu svog okusa, boje, teksture i nutritivne vrijednosti. Za početak, budući da svježe voće ima sklonost stalnom sazrijevanju i gubitku hranjivih vrijednosti tijekom vremena, nutritivna vrijednost svježeg voća može se razlikovati od one liofiliziranog voća. Međutim, kad se voće suši smrzavanjem, ono se bira u najzrelijem stanju i brzo se zamrzava, čuvajući sve hranjive tvari, vitamine i minerale. Odnosno, liofilizirano voće često je bogatije hranjivim tvarima od svježeg jer se bere dok je u sezoni i odmah liofilizira kako bi se sačuvale sve njegove korisne hranjive tvari - objasnila nam je Ines Paun Bizilj, osnivačica brenda Pulse Shake. 

Velika ljubiteljica Pulseovog Living juicea je i poduzetnica Snježana Schillinger, kojoj je omiljeni sok okusa maline. 

- Pijem ga obavezno svako jutro. Ja ne doručkujem jer mi zapravo doručak nikada nije odgovarao, već sam se forsirala godinama dok nisam shvatila kroz razgovor sa svojim sinom koji s mnom trenira, da mi zapravo ni ne treba doručak. Ova doza vitamina i proteina idealna je za početak dana - ispričala je Snježana, koja svoj shake u prahu sa sobom nosi svuda.

Pulse shake ima mnoštvo prednosti, a Ines nam je objasnila da je prah zapravo visoko koncentrirano voće, bez vode.

- Razmislite o tome ovako - ako jedna šalica određenog svježeg voća ima 100-150 grama, kada liofilizirate tu istu količinu voća, ono će se smanjiti na 15 g praha. Također, pravilnim kombiniranjem voća i povrća može se postići da se u 15 g dobije velika količina vlakana, vitamina, minerala, čak u pojedinim kombinacijama i više od dnevnih preporučenih doza što je posebno važno u osoba koje se oporavljaju od bolesti, u osoba koje su pod iznimnim stresom, naporom, zanemaruju voće i povrće u svojoj prehrani - kaže.

Prah čini 100% voće i povrće, te u sebi nema šećera, konzervansa i aditiva. Ines i Snježana dugi niz godina surađuju na projektu Gaia Naturelle, a vesele se i rezultatima suradnje kroz zdravi proizvod, Pulse shake. Osim njih, i njihovi ukućani ljubitelji su shakeova.

PREHRANA ZA ENERGIJU I MOZAK Kod kuće pripremite najbolje zdrave obroke za školarce: U sendvič stavite špinat, mrkvu...

- Da, svi ih obožavamo. Prednost je još ta što više nema čišćenja sokovnika, kupovanja povrća i voća, planiranje zaliha i naravno bacanja hrane. Proizvod je super jer je praktičan, uvijek ga nosimo i na putovanja. Djeci se sviđaju i to mi je najveća nagrada - ističe Ines, dok Snježana dodaje da je i Franz veliki obožavatelj napitka, iako nekad voli pojesti i svoj pravi, austrijski doručak. 

Kako ističe osnivačica, Living juice preporučuje za odrasle i djecu, Protein shake također, dok Detox verzija soka nije za djecu, trudnice i dolije.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare