Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Vitaminska bomba Pulse shake idealna je doza zdravlja iz voća i povrća i 100 posto je prirodan

Vitaminska bomba Pulse shake idealna je doza zdravlja iz voća i povrća i 100 posto je prirodan
6

Ines Paun Bizilj, osnivačica brenda Pulse Shake i ambasadorica Snježana Schillinger objasnile su nam zašto se od svojih sokova ne odvajaju, te zašto su im nezamjenjivi

VIDEO

Za ljubitelje smoothieja i voćnih sokova stigli su Pulse shake sokovi, bogati vitaminima, mineralima, antioksidansima i vlaknima, a potpuno su prirodni. Naime, radi se o liofiliziranom voću, koje je obrađeno posebnim postupkom, liofilizacijom. Voće se osušeno melje u prah, koji se zatim može razmutiti u shake.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

vegani 01:14

- Liofilizacija sprječava kvarenje hrane, a istovremeno zadržava većinu svog okusa, boje, teksture i nutritivne vrijednosti. Za početak, budući da svježe voće ima sklonost stalnom sazrijevanju i gubitku hranjivih vrijednosti tijekom vremena, nutritivna vrijednost svježeg voća može se razlikovati od one liofiliziranog voća. Međutim, kad se voće suši smrzavanjem, ono se bira u najzrelijem stanju i brzo se zamrzava, čuvajući sve hranjive tvari, vitamine i minerale. Odnosno, liofilizirano voće često je bogatije hranjivim tvarima od svježeg jer se bere dok je u sezoni i odmah liofilizira kako bi se sačuvale sve njegove korisne hranjive tvari - objasnila nam je Ines Paun Bizilj, osnivačica brenda Pulse Shake. 

Velika ljubiteljica Pulseovog Living juicea je i poduzetnica Snježana Schillinger, kojoj je omiljeni sok okusa maline. 

- Pijem ga obavezno svako jutro. Ja ne doručkujem jer mi zapravo doručak nikada nije odgovarao, već sam se forsirala godinama dok nisam shvatila kroz razgovor sa svojim sinom koji s mnom trenira, da mi zapravo ni ne treba doručak. Ova doza vitamina i proteina idealna je za početak dana - ispričala je Snježana, koja svoj shake u prahu sa sobom nosi svuda.

Pulse shake ima mnoštvo prednosti, a Ines nam je objasnila da je prah zapravo visoko koncentrirano voće, bez vode.

- Razmislite o tome ovako - ako jedna šalica određenog svježeg voća ima 100-150 grama, kada liofilizirate tu istu količinu voća, ono će se smanjiti na 15 g praha. Također, pravilnim kombiniranjem voća i povrća može se postići da se u 15 g dobije velika količina vlakana, vitamina, minerala, čak u pojedinim kombinacijama i više od dnevnih preporučenih doza što je posebno važno u osoba koje se oporavljaju od bolesti, u osoba koje su pod iznimnim stresom, naporom, zanemaruju voće i povrće u svojoj prehrani - kaže.

Prah čini 100% voće i povrće, te u sebi nema šećera, konzervansa i aditiva. Ines i Snježana dugi niz godina surađuju na projektu Gaia Naturelle, a vesele se i rezultatima suradnje kroz zdravi proizvod, Pulse shake. Osim njih, i njihovi ukućani ljubitelji su shakeova.

Kod kuće pripremite najbolje zdrave obroke za školarce: U sendvič stavite špinat, mrkvu...
Kod kuće pripremite najbolje zdrave obroke za školarce: U sendvič stavite špinat, mrkvu...

- Da, svi ih obožavamo. Prednost je još ta što više nema čišćenja sokovnika, kupovanja povrća i voća, planiranje zaliha i naravno bacanja hrane. Proizvod je super jer je praktičan, uvijek ga nosimo i na putovanja. Djeci se sviđaju i to mi je najveća nagrada - ističe Ines, dok Snježana dodaje da je i Franz veliki obožavatelj napitka, iako nekad voli pojesti i svoj pravi, austrijski doručak. 

Kako ističe osnivačica, Living juice preporučuje za odrasle i djecu, Protein shake također, dok Detox verzija soka nije za djecu, trudnice i dolije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje