To je to što me zanima!

Vratio se bivšoj partnerici, a ja ga nikako ne mogu pustiti...

Oborila me nježnost i dobrota koju sam s njim doživjela. Ipak, to nije potrajalo. On ima neku dugogodišnju vezu kojoj se vraća. A mene jako boli. Znam, ili barem mislim, da su osjećaji bili obostrani
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

nakon što sam ostala sama s djecom, moj se život svodi na to da njima bude dobro. Oni sad imaju svoje obitelji i sve je u redu. Ali meni se dogodila ljubav zbog koje ne mogu normalno funkcionirati. Oborila me nježnost i dobrota koju sam s njim doživjela. Ipak, to nije potrajalo. On ima neku dugogodišnju vezu kojoj se vraća. A mene jako boli. Znam, ili barem mislim, da su osjećaji bili obostrani. Kako će se sve to odvijati, kako završiti? Hoće li oni zajednički živjeti? Je li s nama zauvijek gotovo? Kad ga sretnem, srce mi zadrhti, koljena se tresu, pa sve to izbjegavam koliko je god moguće.

 šifra: tužna i nemoćna

DA ILI NE? Što da se radi? Vidovnjakinja kaže da treba odseliti iz doma

Odgovor: 

Preosjetljivi ste i stalno u nekom grču. Vidim da vam nedostaje ljubavi i da se iz petnih žila trudite da se ovaj čovjek vama vrati. No on je neodlučan, rastrojen te zapravo ne zna što hoće i želi u životu i kakvu ženu traži.

Povedite više računa o sebi, iscrpljeni ste od svih tih emotivnih šokova. Vidim da imate spondilozu vratnog dijela kralježnice, da vas kosti bole, no ostalo je u redu. Posvetite se sebi i svojim željama, prelijepa ste žena i ljubav vas neće zaobići. Za tri godine vidim vam stabilizaciju na svim poljima, pa i na ljubavnom. Bit ćete sretniji, smireniji i zadovoljniji nego što ste sad. Tuga i nemoć će nestati.

POGLEDAJTE VIDEO (Joško Čagalj Jole) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • abava 24.05.2020.

    Baš me briga što moj mehaničar servisira i druga auta.

  • Mthesecond 24.05.2020.

    Oborila ju njegova njeznost I dobrota,a on nju ocito obarao samo da zadovolji niske strasti,sluzila mu kao pricuvna do*ebnica :)) Zena mu ipak na prvom mjestu :)) Mevludine daj je osvijesti,tipicno zensko kad ih neki takav smota :D

  • zagorec17 24.05.2020.

    Zeno pomiri se s tim! Ako budes imala srece odrzavat ce i tebe i bivsu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare