To je to što me zanima!

Wellnes paketi i hotelske večere danas traženije nego ikad prije

U hotelima kažu da su uglavnom popunjeni za ovaj vikend, iako rade smanjenim kapacitetom, a na bazene će moći samo gosti iz hotela, ne i ostali. Tražena odredišta su Opatija, Istra, Plitvice, Terme Tuhelj...
Vidi originalni članak

Zbog epidemiološke situacije, ove je godine veći interes za pakete za Valentinovo. Gosti su željni putovanja. Nudimo odmor u prirodi uz wellness i razne masaže pa i romantične u dvoje te beauty tretmane i izlete u skrivene kutke Međimurja, kažu u Termama Sveti Martin.

Paket Valentinovo za romantični vikend uključuje doručak, romantičnu večeru, yoga trening, kupanje u bazenu, saunu, wellness..., a noćenje stoji od 425 kuna po osobi. Za Valentinovo su priredili poseban paket, a u ostatku godine pakete “Samo nas dvoje” za opuštanje i odmor.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrana kao afrodizijak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Termama Tuhelj su pripremili paket Romantika. Dva noćenja za dvoje, večera, masaža, bazeni... stoje od 2736 kuna.

- Ove godine je puno interesa za takve pakete, a u subotu su svi kapaciteti već popunjeni. Rezervirali su ih isključivo gosti iz Hrvatske, a prošlih godina bilo je puno gostiju iz drugih zemalja - kažu u Termama Tuhelj.

Iz turističke agencije Integral Zagreb kažu da je ove godine manji interes za vikend i Wellness paketima za Valentinovo u hotelima, no kako manje hotela radi i smanjenog kapaciteta zbog epidemije, većina je popunjena.

RECEPT ZA MOMKE Iznenadite ženu za Valentinovo kolačićima koje ste sami ispekli

I u turističkoj agenciji Mondo travel kažu da je interes za vikend aranžmane za Valentinovo ove godine manji, a kupci obično odabiru one koji imaju dodatni sadržaj, svečanu večeru, masažu, wellness... Najprodavanija odredišta su im Opatija, Istra, Plitvice, Terme Tuhelj, Hotel Trakošćan, Hotel Spa Golfer u Toplicama Sv. Martin. Cijene su slične kao i prošle godine, nema nekakvih većih popusta. Na Mondo travel nude u Hotelu Trakošćan dnevni odmor za dvoje s ručkom i korištenjem bazena za 400 kuna subotom, a ostale dane je 50 kuna jeftinije. Imaju i Wellness opuštanje, tri dana dva noćenja s doručkom za 999 kuna, no ta cijena ne vrijedi za ovaj vikend.

RECEPTI I SAVJETI Top savjeti za Valentinovo kod kuće: Za večeru pripremite romantičnu pizzu ili mesnu pitu

Potražili smo i ponude na stranicama za grupnu kupovinu. Na crnojaje.hr u utorak se mogao kupiti kupon za Splitsku skalinadu posvećenu ljubavi u Splitu, tri dana i dva noćenja s doručkom za dvoje te boca plavca za 1390 kuna. Prije kupnje kupona treba provjeriti ima li mjesta u hotelu jer se mogu iskoristiti određeno vrijeme. Ponudadana.hr bilo je Valentinovo u Solinu, dva noćenja s polupansionom za dvoje, wellness i SPA za 1050 kuna. Restorani su zatvoreni, no kod nekih se može kupiti za van. Na ponudadana.hr zagrebački restoran Casablanca za 195 kuna je imao riblju platu za dvoje, a slastičarnica Slatki snovi tortu u obliku srca za 120 kuna.

PROMO Donosimo nekoliko dobrih ideja za drugačije Valentinovo

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mcaa 12.02.2021.

    Bas sam mislio.kad ono previse navalili pa se necu gurat nek im je sretno

  • Samounaletu1 12.02.2021.

    Ja cu kod kuce u kadi zaplivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare