Obavijesti

Promo sadržaj

Donosimo nekoliko dobrih ideja za drugačije Valentinovo

Donosimo nekoliko dobrih ideja za drugačije Valentinovo
8

Ove godine Valentinovo će biti nešto drugačije od onih koje pamtimo, ali to ne znači da treba biti manje romantično

Dovoljno je upotrijebiti malo mašte i u vlastitom domu obilježiti Dan zaljubljenih za pamćenje, a ako vam nedostaje inspiracije, donosimo vam nekoliko ideja kako ove godine iskoristiti Valentinovo na najbolji način.

Filmska večer u dvoje može biti jako romantična i u intimi vlastitog doma. Na vašem filmskom repertoaru neka se nađu neki od popularnih romantičnih filmova ili pak omiljene serije koje volite zajedno gledati, a možete ponovno pogledati i film s jednog od vaših prijašnjih spojeva.

Valentinovo također možete iskoristiti za isprobavanje omiljenih recepata u kuhinji ili naručiti dostavu hrane iz restorana. Uz večeru poslužite butelju omiljenog vina ili napravite vlastiti romantični koktel s vašim omiljenim sastojcima. Prigušite svjetla i pustite omiljene pjesme uz koje ćete u mislima otputovati na najromantičnija mjesta na svijetu.

A dok uživate u romantičnoj večeri napravite i plan zajedničkog putovanja na koje ćete otići kada se trenutna situacija vrati u normalu. Istražite čarobna mjesta u svijetu na kojima još niste bili, a koja biste voljeli posjetiti sa svojom boljom polovicom.

I za kraj dana, napravite kućnu spa oazu uz nekoliko svijeća i ulje za masažu kojim stvorite noć ugađanja za sebe i svoju bolju polovicu. Uključite i proizvode za njegu kože uz koje će vaša i koža vašeg partnera biti besprijekorno meka i nježna na dodir. Kao idealan poklon za svoju nježniju polovicu, muškarci mogu izabrati Luxea poklon paket koji sadrži Parfumiranu esenciju i 5 u 1 Zlatnu masku za lice čijim zavodljivim mirisima jednostavno neće moći odoljeti ni žene, ali ni muškarci. Za potpuni dojam izaberite Moja Oaza set za nju i njega koji se sastoji od Kreme za ruke Jojoba&Neven, 2 Citrus Energy prirodna dezodoransa i 2 Balzama za usne Kokos uz koje će obje polovice imati neodoljivo meke poljupce.

Ako pak ženske polovice traže proizvode uz koje će svoje muškarce dočekati kao prave božice ljubavi, preporučujemo da nakon kupke svoju kožu nahranite Moja Oaza Muyao shea maslacem za tijelo s mirisom čokolade koji je kremastiji, svilenkastiji, divno se razmazuje i puno je blaže arome od klasičnog shea maslaca, s jednakim hranjivim i umirujućim svojstvima te je prava poslastica za suhu kožu tijela. Potom na kožu nanesite Luxea Suho ulje sa zlatnim česticama koje elegantno pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži, naglašavajući vašu blistavu ljepotu, a iznimno lagani božanstveni miris ulja donosi senzualan i očaravajući dašak glamura.

Navedene proizvode možete osim u ljekarnama, kupiti i uz besplatnu dostavu putem Anzotica Cosmetics web shopa, gdje vas također očekuju promo cijene na poklon pakete, setove i odabrane proizvode kao i poklon uz svaku kupnju.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve