To je to što me zanima!

Za inspiraciju: Neki od ljepših dnevnih boravaka s Instagrama

Iako pregledavanje fotografija na Instagramu u potrazi za inspiracijom može oduzeti previše vremena, ta je platforma stvarno neisrpan izvor ideja za uređenje interijera
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 30 godina Twin Peaksa: Kako je stil pratio karakter likova

Ovo su neke od najljepše uređenih dnevnih soba s Instagrama.

Skandinavski šik

Scandinavian Homes jedna je od boljih stranica za uređenje interijera: dizajn prostora naizgled je jednostavan, a svi elementi imaju svoju svrhu.

ZA MALO NOVCA Zbog izolacije odlučila je cijeli dom transformirati i preurediti

Moderna klasika 

Ovo je dnevna soba koju je uredio poznati američki dizajner interijera i voditelj emisija o dizajnu Jeremiah Brent. Prostor je originalan premda je potpuno bijel i minimalističan, a u njemu se decentno izmjenjuju elementi klasičnog i modernog. 


Otvoreno i prozračno

Premda nam u većini prostorija prvo za oko zapnu namještaj i dekor, u ovoj dnevnoj sobi koju je dizajnirao Studio McGee prvo se uoče prazan prostor, prostranost i priroda koju odaju masivni prozori.


Geometrija

Dizajner Brady Tolbert nedavno je objavio fotografiju ove dnevne sobe koju je dizajnirao studio Sissy + Marley Interiors. Geometrijski stolovi od bijelog hrasta prava su suprotnost tamnom i suptilno išaranom tepihu sa geometrijskim likovima.

Luksuz

Luksuzna je dnevna soba nedavni projekt Arent & Pyke studija. Između pop fotelja u boji višnje, masivni je stolić za kavu neravnih površina a sve je u kontrastu s bezvremenskim drvenim podom.

Bezvremenski stil

Dizajnerica interijera Emily Henderson i inače uređuje bezvremenske i elegantne prostore, a ova dnevna soba nije iznimka. Glomazni plavi kauč 'sjedi' na rubu uredno geometrijskog tepiha i nasuprot kožnog rustikalnog stolića za kavu, a uočljiva je i suvremena srebrna lampa u suprotnosti s tradicionalnim portretom iznad stuba

Moderna toplina

Visoki stropovi i glomazni prozori arhitektonske su zvijezde ovog dnevnog boravka koji objavljuje Ashe Leandro, a pažnju plijeni i prilično tradicionalni kauč i dvije zakrivljene sofe u tamno ružičastoj boji.


Sofisticirano

U ovoj se dnevnoj sobi osjete glamur i profinjenost. Par rudimentarnih stolica ističu se među ostatkom bijelog namještaja i komada boje boja, koji pak odgovaraju kaminu i rade na povezivanju tog luksuznog prostora.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Trčanje i bicikliranje - razmak od 4, a oni koji jure 20 metara!

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mily 20.04.2020.

    u mom boravku je jedna cijela strana zida velika staklena stijena, pogled u beskrajno plavetnilo vodi te u odmaranje, sanjarenje i uživanje

  • 20.04.2020.

    zadnja slicica. :)

  • sasa66 20.04.2020.

    Imam inspiracije, nemam s čime iskazat inspiraciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare