Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Zbog izolacije odlučila je cijeli dom transformirati i preurediti

Zbog izolacije odlučila je cijeli dom transformirati i preurediti
7

Nelly McShane prije dvije godine uselila se u kuću sa svojim zaručnikom i sa djecom. Obožava dekorirati prostor te je za malo novaca dekorirala i preuredila prostorije u vlastitom domu u izolaciji

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

ZA UGODNIJU IZOLACIJU: DOM ĆE UČINITI LJEPŠIM LAMPICE I SVIJEĆE

Nelly McShane (28) iz Cheshirea, koja se prije dvije godine uselila u svoju kuću sa svojim zaručnikom Chrisom, zamijenila je prostorije u kući i uredila cijeli prostor, piše Daily mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pet načina kako da dom učinite toplijim zimi bez povećanja računa za grijanje 00:31

Nelly obožava ideje za dekoraciju tražiti po Pinterestu i Instagramu, a kada su se ona i zaručnik uselili u novu kuću odmah je krenula u lov na ideje.

- Nikada ne kupujem skupe stvari. Uvijek kupujem u B&M, Home Bargains i Ikei. To su moje omiljene trgovine - rekla je za Daily Mail Nelly.

Nelly radi kao računovođa, ima dvije kćeri u dobi od tri mjeseca i drugu od šest godina.

Zamijenila je kćerinu sobu za garderobu i kćerku preselila u veću sobu, transformirajući izgled oba prostora ispod 4300 kuna. 

- Kada sam kćerinu staru sobu pretvorila u garderobu, zadržala sam staru tapetu sa sivim srcima i kupila sam bijeli stolić s ogledalom i bočnim svjetlima te prozirnu stolicu iz Ikee za otprilike 1200 kuna, što mislim da je jeftino - rekla je Nelly.

Na police kraj radnog stola Nelly je dodala dvije kutije za odlaganje koje je kupila za 170 kuna na Facebookovom oglasniku. Na stolicu je kao ukras dodala sivi krzneni tepih od zečjeg krzna.

Sobu svoje kćeri je preselila u veću i uzela joj tapetu s jednorozima koja ju je koštala po roli oko 160 kuna. Srećom radila je samo jedan takav zid pa su joj bile dovoljne dvije role.

Krevet za dječju sobu koji se izvlači u bračni u Ikei dođe oko 3200 kuna. Nelly je isti takav našla na Facebooku za 1750 kuna, a na kraju je cijenu spustila na 1300 i kupila isti krevet za puno povoljnije. 

Razdjelnik za odjeću i stalak za cipele sve zajedno su platili otprilike 105 kuna.

Kćeri je kupila također tepih na jednoroga koji svijetli u mraku, a koštao ju je oko 40-ak kuna.

Nelly, koja na Instagramu dijeli svoje kućne transformacije kaže kako preuređivanje doma ne mora biti skupo, a može biti tako umirujuće pogotovo sada kada smo svi u izolaciji zbog koronavirusa. 

- Obožavam pretvoriti prostor u nešto lijepo. Znam da to nije po ukusu svakog, ali učinili smo ga svojim domom i ne možemo biti sretniji - rekla je Nelly.

Kćerkica Evie bila je presretna transformacijom sobe.

Ako financijski niste u mogućnosti preurediti određenu prostoriju u kući, započnite prvo s onim što imate na raspolaganju oko sebe, savjetuje Nelly.

- Dekoracija apsolutno pomaže mojoj tjeskobi i depresiji tijekom ovakvih vremena, a to mi odstranjuje brige - rekla je Nelly.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

SREDITE DOM U IZOLACIJI: SUPER PLAN KOJI ĆE ISKORIJENITI NERED

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa