To je to što me zanima!

Zagrebački advent: Inovativni okusi i mirisi Dalmacije na Strossmayerovom trgu

Advent u metropoli najavljuje niz atraktivnih delicija i gastro kreativce koji će ponudu podići na viši nivo. Ove godine očekuje se velika ponuda, raznolik program i kreativne ideje
Vidi originalni članak

Ovogodišnje Fuliranje bit će zanimljivo na niz načina, a među sudionicima nalazi se i inovativan projekt koji nosi ime - Picnic. Naime, za njega su zaslužni Zadrani Vedran Božičev i Ivan Karačić koji su, nakon višegodišnjeg rada u velikim ugostiteljskim sustavima, odlučili pokrenuti vlastitu priču.

Svijet ugostiteljstva onaj je u kojem se dobro osjećaju i snalaze, a sve do sada naučeno mogu primijeniti u svom poslovanju. Za njih street koncept uspješno ujedinjuje atraktivne zalogaje, zabavu i dobru glazbu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za dobro raspoloženje važna je dobra klopa, pa Picnicovci stižu s Blackijem - najboljim debitantom na ovogodišnjem Zagreb Burger Festivalu, to mu je već četvrta nagrada. 

PROMO Advent za sve uzraste - ovaj naš grad morate posjetiti u prosincu

Picnic uvodi i nedjeljni ručak te poziva sve na druženje s gostima iz Skradina - pripremat će poznati skradinski rižot na tradicionalni način. Petkom najavljuju štrudle od bakalara, uz aioli od gorušice i ukiseljenu ljutiku.

Između Božića i Nove godine Zadrani donose mirise Dalmacije i omiljeno jelo pašticadu, odnosno street varijantu, koja će biti dostupna  samo sedam dana.

ADVENT PO GRADOVIMA U Puli kuća Djeda Mraza, a u Zagreb stiže ledeni tobogan

Od pića najavljuju najbolji hrvatski Old Pilot’s Gin, koji će kuhati u kombinaciji sa sokom od jabuke, medom, svježom narančom i zimskim začinima.

O uređenju njihove kućice brinu kreativci iz kolektiva Kalan i Propet (A most unusual garden), a u suradnji s Koferom pripremaju interaktivnu igru za posjetitelje, koja će postati veliko Božićno darivanje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare