To je to što me zanima!

Zamolila je supruga da kupi tenisice za sina - kad se vratio doma pao joj je 'mrak na oči'

Majka iz Engleske priprema sina za sljedeću školsku godinu i zamolila je supruga da malenom kupi nove tenisice. Njen 'muškarac-dijete', kako ga zove, vratio se doma sa ženskim papučama
Vidi originalni članak

Jen Hull na Facebooku je podijelila šoping neuspjeh svog supruga, a mnoge majke su 'točno znale kako se osjeća'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pitam se radi li se samo o mom 'muškarcu-djetetu' ili još netko zna kako se osjećam? Moj sin uskoro kreće u školu i sve sam organizirala, a muža sam jedino zamolila da uzme neke crne papuče ili tenisice za tjelesni. Doslovno je imao samo jedan posao... - napisala je na svom blogu.

Suprugu se ipak mora priznati da je jednu stvar dobro obavio, a to je da je donio obuću u crnoj boji, jedino što se radilo o ženskim papučama i to sa cvjetićem.

- Oh, i moja kći ima takve, sumnjam da je neka utjeha, ali ona kaže da su udobne - napisala joj je jedna majka u komentaru.

I ostale majke je objava zabavila i komentirale su da znaju kako se osjeća, a jedna je napisala da je fotografiju pokazala svom suprugu te da ni on nije primijetio da nešto nije u redu, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • It's kišing 14.08.2020.

    Mom frend starci dali lovu da si kupi sve za školu (tenisice, jaknu, 2 hlače, par majica...)... Lik otišao i vratio se sa Play stationom...

  • elias_1 14.08.2020.

    tako je mater mene i starog poslala da kupimo "odijelo" za krizmu...vratili se da levisicama i kaubojkama haha

  • mican 14.08.2020.

    Ali će zato takva jako cijeniti i voljeti svog supruga, za razliku od mnogih ćiji će muževi napraviti sve kako treba, ali će biti najgori na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare