To je to što me zanima!

Zbog partnerove brade inficiralo joj se lice: 'Dečki, i to se pere!'

Australka je podijelila kako je dobila kožnu infekciju na bradi zbog partnerove brade pa poziva muškarce da obrate pozornost na higijenu dlaka na licu
Vidi originalni članak

Hannah Paige (20) na TikToku je objavila video i pokazala kako je zbog partnerove brade na licu dobila kožnu infekciju. Pozvala je muškarce da više pažnje posvete higijeni lica jer bi to moglo pomoći njihovim odnosima.

POGLEDAJTE VIDEO: Brada štiti od zračenja i zimi grije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hannah je u snimkama pokazala neugodnu kožnu reakciju koju je proživjela zbog partnerove brade te je otkrila kako je nakon što se ljubila s dečkom ustanovila da joj je popucala koža na licu i inficirala se. Iako je u početku svima govorila da je ozlijedila bradu tako što se udarila u zid, na kraju je odlučila podijeliti svoje iskustvo kako bi podignula svijest o tom problemu, prenosi The Sun.

- Muškarci, molim vas da perete lice. Imam vrlo osjetljivu kožu i zato je reakcija ovako teška. Dlačice su probile moju kožu i otvorile put bakterijama - objašnjava Hannah u videu pokazujući snimke i fotografije.

SRPSKA PJEVAČICA Hodala bosa pa dobila infekciju bubrega: 'Bilo mi je jako teško'

- Iako se čini samo kao crvenilo, s vremenom postaje sve gore - dodala je.

Tijekom pet dana uzimala je antibiotike i tek potom joj je koža zacijelila. Dodala je kako je također koristila antibakterijske kreme kako bi ubrzala liječenje.

@h.paigeee Round of antibiotics later… wash your faces please men #beardrash ♬ CUFF IT - Beyoncé

Njezini pratitelji su komentirali kako su imali sličnih iskustava.

- Da! Drago mi je što kod mene nikad nije bilo ovako dramatično, ali zbog svega sam gotovo odustala od muškaraca - napisala je pratiteljica.

- Svima sam rekla da sam pala i bradu ogrebla na tepihu - komentirala je druga.

- Imala sam često ovakve situacije sa bivšim dečkom i upravo je zato bivši - nadovezala se treća.

SPAŠENA U ZADNJI TREN Zbog spirale dobila infekciju i sepsu od kojih je skoro umrla

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Origano6 26.11.2022.

    Sad su svi nešto osjetljivi,alergični.Zapitajte se zašto.Cjepiva od malih nogu poremete imunitet.

  • .youtube. 18.11.2022.

    bolji su s bradom :)

  • eho' 18.11.2022.

    Netko voli netko ne, osobno nisam ljubitelj brada. Žene generalno manje vole vidjeti brade na muškarcima, nego što se to misli. Volim lice vidjeti, a sa bradom mi ljudi izgledaju i puno starije, osim toga zbilja je problem sa higijenom. Kod istraživanja u medicinske svrhe i bolničkih infekcija su vršena testiranja, a testovi su pokazali kako je kod svih muškaraca koji nose brade, otkriven veoma veliki postotak mikroba, skoro kao kod pasa. Izdvajam Enterococcus faecalis, crijevna bakt. čest uzročnik infekcije mokraćnog sustava, pa i Staphylococcus aureusa, skoro saprofita na 50% ljudi, ali može prouzročiti ozbiljne infekcije ako uđe u krvotok. To su činjenice, a ostalo je priča..

Komentiraj...
Vidi sve komentare