To je to što me zanima!

'Živim s majkom i sestrom i pitam se hoću li ikoga sresti'

Ova čitateljica je željna ljubavi i promjene u životu. Pita se hoće li više upoznati svoju srodnu dušu te se vratiti u mjesto u kojem je odrasla. Hoće li se dogoditi ta dramatična promjena
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

obraćam Vam se da mi kažete što da činim da mi se promijeni život. Živim s majkom i sestrom i zaposlena sam. Pošto nisam u vezi, pitam se hoću li sresti osobu koja mi je suđena i hoću li se vratiti u mjesto u kojem sam odrasla. Hoće li u mom životu doći do promjena? 

'MOLITVA NE POMAŽE' 'Očajna sam, na nas je bačena kletva. Jedva preživljavamo...'

šifra: stella 

Odgovor:

Vaši aspekti su pozitivni unatoč svim teškoćama koje ste imali. Život vas nije mazio, ali vi ste i drugima dozvolili da vas iskorištavaju i gaze. Lijepo je da se brinete o majci i sestri, ali na tom putu ste zaboravili na sebe. Od ožujka vam vidim napredak i poboljšanje na svim životnim poljima, a smiješi vam se i ljubav. 

POTRESNA ISKUSTVA Mevludin: Oteti i nestali su mi se najviše urezali u pamćenje

Upoznat ćete ozbiljnog, razvedenoga gospodina vrlo dobrih karakternih osobina. Prvo ćete biti u vezi, a zatim vam slijedi zajednički život i brak. Sad se malo posvetite sebi i pokušajte se više odmarati i opuštati. Povremeno ćete ići u rodni kraj i bit ćete vrlo sretni. Pripazite na kralježnicu i krenite na redovite pretrage jer biste mogli imati problema s vrtoglavicama. Uz terapije i masaže bit ćete dobro. 

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • IndodaM 03.03.2018.

    Mevludin svima slične odgovore daje, zanimljivo!

  • pinökio-wien 03.03.2018.

    Mora da je ružna ko ministrica Mrak ...nema tu pomoći...

  • 03.03.2018.

    pa možda nađe nekoga teško je naći srodnu dušu

Komentiraj...
Vidi sve komentare