To je to što me zanima!

Život na minusu: Vrijeme vani trebaju ograničiti svi pa i mladi

Kapa je na temperaturama ispod nule nezaobilazan dodatak, kao i odijevanje u slojevima, a kronični bolesnici trebaju ograničiti vrijeme vani na pola sata na dan
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 63

  • babylove 27.01.2014.

    kao prvo,minusi vani jacaju imunitet,i treba izlaziti barem sat,sat i pol van zimi.djeca pogotovo.nos vam ne curi jer je hladno pa ste se prehladili,nego imate visak sluzi u organizmu,koji nastaje od industrijske i kuhane hrane,a hladnoca potice da se cistite od te lose sluzi. kao drugo, jedite sto siroviju sezonsku hranu i ne brinite za zdravlje. obavezna hrana mene i mog sina od 2,5 godine je svaki dan: pravi med ujutro zlicica,onda pola limuna s toplom vodom,za rucak velika zlica jogurta u koju sameljem 3 dijela bijelog luka i tako pojede i mali i ja,popodne med pomijesan s izrendanim hrenom,zlicicu. osim toga,stalno cijedimo narance,jedemo kivi,jabuke,banane.jedemo i nezdravu hranu ponekad,ali ovim zdravim suzbijamo te negativnosti...nikad ne pijemo antibiotike niti ikakve lijekove.kasalj se pojavi ponekad,to cajem od korijena sljeza rijesavamo. apoteke,adio :)

  • JosipOstović 27.01.2014.

    Ah,doc ce i ljeto pa cemo se zalit kako nam je vruce -.-

  • ZEUS 27.01.2014.

    Kapa glavu čuva,vele 30 % topline tijela čuva.Ali ja nikad nisam volio nositi kapu,još od osnovne škole od 6 razreda kada mi je maja rekla da obožava moju frizuru,otad nisam kapu nosio,jer onda ne bih mogao staviti gela i napraviti frizuru,i ne bih se svidao tada prelijepoj maji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare