To je to što me zanima!

24mobi dupla iznos na tvom računu do kraja godine!

Nadoplati svoj 24mobi račun sa bonom od 50, 100 ili 200 kn i Ninja će ga klonirati sa istim iznosom! Genijalno, zar ne?
Vidi originalni članak

Ninja je prvi započeo trend kloniranja u Hrvatskoj još 24.09. Prate ga i drugi, no ne tako uspješno jer  jedino Ninja klonira iznos tvog računa koji možeš iskoristiti i za pozive, i za poruke i za surfanje internetom… Bonove možeš pretvarati u klonove sve do 31. prosinca 2014., a najmanji bon od kojega možeš napraviti dva je onaj od 55 kn. 

Sigurno se pitaš gdje kupiti bon?

24mobi račun nadoplaćuješ bonovima Hrvatskog Telekoma koje možeš kupiti u svim većim trgovačkim lancima, na kioscima, benzinskim postajama, bankomatima, putem internet ili mobilnog bankarstva, te na internetu.

Kako postati 24mobi korisnik?

Ako se još nisi pridružio najzabavnijoj mreži, posjeti web stranicu 24mobi i naruči besplatnu SIM karticu koja stiže na tvoju kućnu adresu. Osim zvanja, surfanja i pisanja poruka, Ninja razvaljuje zabavnim sadržajem. Svaki dan ćeš primati besplatne mobilne novine 24sata, SMS horoskop, 'breaking news' SMS kada se nešto važno dogodi, a portalom 24sata.hr možeš surfati potpuno besplatno. Zatraži svoju besplatnu SIM karticu i postani dio 24mobi ekipe!


Idi na 24sata

Komentari 1

  • munjeni 14.10.2014.

    Hahaha, kada su se počela te ninje pojavljivati i gurati na naslovnice ja sam rekao ili neka nova mreža ili neki trgovački lanac. Jaojjjj kako ste me popljuvali i nagradili minusima. A sada- In your face. Hehehe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare