To je to što me zanima!

24sata ispunjava želje čitatelja: Mladić upoznao igrače Dinama

Sudar prekinuo karijeru: Matija Fijok (17) iz Bjelovara igrao je nogomet do teške prometne nesreće krajem kolovoza 2009. godine. Sad je došao na Dinamov trening
Vidi originalni članak

Nemam riječi kojima bih izrazio koliko sam sretan, rekao je Matija Fijok (17) nakon što je upoznao cijelu Dinamovu momčad. Matija je krajem kolovoza 2009. imao tešku prometnu nesreću. Više od dva mjeseca bio je u komi. Potom je bio na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama, a oporavak još traje.

- Dok je ležao u bolnici, dobio je dres Andreja Kramarića i to ga je jako obradovalo. Ide u drugi razred medicinske škole i na rehabilitaciju. Želio sam da ima neki poticaj u svemu tome. I sam je trenirao nogomet, obožava Dinamo i ovo je idealno - rekao je otac Darko.

Matija je iz Bjelovara. Prije prometne bio je redovit gost na Dinamovim utakmicama. Sestrična Željka javila se u 24sata znajući da Matija želi upoznati dinamovce. Dobio je dres, u Dinamovoj trenirci prošetao je glavnim terenom, a na pomoćnom se rukovao sa svim igračima i trenerom Vahidom Halilhodžićem.

Gledajući trening ozarena lica, “zalutalu” loptu vratio je u teren...

- Neka ti je sa srećom, oporavi se što brže - zaželio je Matiji Dinamov trener Vahid Halilhodžić.



Idi na 24sata

Komentari 17

  • santiago5 21.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vuvuzela007 20.03.2011.

    Lijepa priča, drago mi je zbog tebe Matija! :)

  • fox_ 20.03.2011.

    stvarno.da bi nekoga upoznao prvo mi se moralo to dogoditi nekakva glupost al moras bit uporan u onom sta zelis i to ti se ostvari te me zivot naucio u ovih mojih nepunih 18 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare