To je to što me zanima!

24sata ispunjava želje: Plesala sam zumbu s Renatom Sopek

Davorka Kapustić (37) iz Trakošćana željela je isprobati novi aerobik. Renata ju je oduševila kao osoba, a njen način vježbanja razgibao joj je sve mišiće u tijelu
Vidi originalni članak

Vidjela sam na televiziji kako Renata Sopek pleše novu vrstu aerobika, a kako sam prije redovito vježbala i učila plesati latinoameričke plesove, zaželjela sam isprobati zumbu, rekla nam je čitateljica Davorka Kapustić (37) iz Trakošćana. Javila se u redakciju da joj ispunimo želju da zapleše s Renatom. 

Voditeljica je brzo pristala i pozvala Davorku na trening zumbe u svoj fitness centar Cibona. Nakon upoznavanja i razgovora Davorka i Renata presvukle su se u trenirke i počela sa zagrijavanjem. Renata joj je pokazala pokrete. Davorka, majka četverogodišnjeg Alana (4), nije vježbala od porođaja.

- Plešite i zabavljajte se, a pritom ćete učvrstiti tijelo - objašnjavala joj je Renata. Nakon sat vremena treninga naša čitateljica bila je znojna i umorna, ali jako zadovoljna.

- Odlična je atmosfera. Osjetila sam sve mišiće u tijelu što je dobro. Žao mi je što u mom gradu nema zumbe. Drago mi je da sam upoznala Renatu jer je jako simpatična žena - rekla nam je kraju zadovoljna Davorka.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • blackula9 28.02.2011.

    Zumba je nešto što je zamijenilo Pilates. Ajmo ljudi malo mašte, tko će smisliti sljedeću fitness modu.

  • be yourself 27.02.2011.

    Koja sisa kod Sopekice. Auf, za pošpricat dušu dalo.

  • ku-ra-c dlakavac 27.02.2011.

    dlakavac je zadovoljan pokretnostu doticne gospdjice sa desne strane.nudi saradnju istoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare