To je to što me zanima!

24sataExpress: Joško Kerum od oca naslijedio ''kratki fitilj''

U novom broju 24sataExpressa pročitajte kakvi su poslovni planovi sina splitskog gradonačelnika Željka Keruma te koje sličnosti u karakteru dijeli sa svojim ocem
Vidi originalni članak

Poput svog oca, splitskoga gradonačelnika Željka Keruma koji se 2008. šakama obračunavao u zagrebačkom narodnjačkom kafiću Ramazzoti te restoranu Sky u Jokeru, i 19-godišnji Joško se prošli tjedan okušao u uličnim obračunima. Tučnjava je izbila na raskrižju zbog prednosti prolaska. Kerum junior, koji tvrdi se s prijateljima branio od grupe pijanih mladića, inače se bavi borilačkim sportovima koje trenira u vlastitoj teretani. U biznis je ušao s navršenih 16 godina. U trgovačkom centru Joker, koji ime nosi upravo po njemu, otvorio je Fitness centar i Klub borilačkih sportova. Inače, kako doznajemo, Joško je vrlo pažljiv prema svojim boksačima i osobno sudjeluje u dogovoru mečeva.

>>>Cijeli članak pročitajte u 24sataExpressu!

Idi na 24sata

Komentari 22

  • skviki 30.08.2011.

    nije to kratki fitilj ,nego kamenjarski debilizam ...

  • RajskaBatina 30.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • RajskaBatina 30.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare