To je to što me zanima!

24sataExpress otkriva tko ima milijune, a 'bori' se za građane

U novom broju 24sataExpressa saznajte tko su bogataši hrvatske politike, koliko imaju, do u lipu, kao i koga će dokačiti novi porez ministra Linića na nekretnine
Vidi originalni članak

Jeste li čuli za Keruma i njegove milijune? Jeste, svi su. Ali, jeste li čuli za političara Antu Novaka i njegovih 57 milijuna?

U novom 24Expressu saznat ćete tko su bogataši hrvatske politike. Svi. Koliko imaju, do u lipu. No saznat ćete i koga će dokačiti novi Linićev porez na nekretnine. Posjeduje li tisuću najbogatijih Hrvata 100 000 nekretnina? Što danas radi Jadranka Kosor? Kako ugraditi sise na rate? Kako je Sulejman napravio most na Dravi? Kako je Cecilia Gimenz postala restauratorska zvijezda? Express!

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Capafiori 03.09.2012.

    Ne zanima me niti jedna jedina njihova kuna stečena legalno i zakonitim radom. Ono što me "zanima" kod takvih je porijeklo imovine, ali ne u kunu, u lipu. Nikakvi porezni dužnici i plaćanja nas ne mogu spasiti, nego upravo utvrđivanje porijekla imovine svakoga pojedinca, pa ako treba i naše djece. Nema tolike štete u neplaćanju poreza, kolika je u ovakvim dozvoljenim malverzacijama pojedinaca kojima naša vlada drži svijeću.

  • ciceroni 31.08.2012.

    Samo neka oni pošteno plate porez na sve što imaju , pa nek onda i dalje kupuju, grade, pa opet nek plate i dobro .Što skuplja nekretnina , to veći porez i onda tko voli nek izvoli.

  • Kako vjetar puše 31.08.2012.

    E super. Kad pročitam tko me sve pokrao bit će mi lakše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare