To je to što me zanima!

50 nijansi ružičaste: Kolinda poručuje da nije sve tako sivo

PINK PANTER MODA: Kolinda Grabar Kitarović možda odjećom želi poručiti da u Hrvatskoj nije sve tako sivo jer posljednjih dana ne izlazi iz ružičastih kompleta
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u posljednje se vrijeme često odlučuje za ružičaste odjevne kombinacije.

Od ljudi bliskih predsjednici jučer nismo mogli doznati želi li odjećom u vedroj boji poslati poruku javnosti da u zemlji ipak nije sve tako sivo. U posljednjih nekoliko dana nije izlazila iz ružičaste, a broj različitih odjevnih kombinacija u toj boji je zavidan.

Ured predsjednice

Osim verbalnih poruka političara od velike je važnosti neverbalna komunikacija. Oni izborom odjeće i boja, također šalju poruke. Prema tumačenjima, izborom ružičaste šalje se poruka da je riječ o osobi koja vodi brigu o drugima. Ružičasta košulja ispod tamnoga odijela ublažava strogoću i odaje dojam pristupačne, ali profesionalne osobe. No, ne smije se pretjerati jer tad odbija i iritira ljude.

Ured predsjednice
Idi na 24sata

Komentari 243

  • zebra 27 07.12.2015.

    Ma da zato je i došla za predsjednocu da bi svaki dan u novoj kolekciji šetala Hrvatskom, svijetom i Pantovčakom.. Jedina briga koju ima je koju kolekciju sutra obuć i odabrat.. Nezmanm dali smo birali predsjednicu države ili Miss Hrvatske..

  • zebra 27 07.12.2015.

    Pink Panter predsjednica..

  • budalajlama 17.09.2015.

    Stvarno , treba Kolinda prošetati gradovima Hrvatske i naučiti nešto o oblačenju od svih tih dama obučenih u vrhunskom stilu.Pune su ih ulice, a ima se i šta vidjeti.Tajice su postale dio narodne nošnje, a ono gore, ne može se ni opisati sva ta silna maštovitost i izuzetan ukus.Isto tako obučene sjede doma za računalom i seru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare