To je to što me zanima!

A gdje je distanca? Plenković i ekipa se grlili i ljubili, maske su nosili samo konobari i Kinezi

U dubrovačkoj županiji uvedena je i mjera prema kojoj okupljanja i svečanosti svih vrsta smiju trajati najdulje do ponoći, no ta mjera je prekršena - svečanost je završila 40 minuta iza ponoći
Vidi originalni članak

Na svečanosti spajanja Pelješkog mosta okupilo se oko 250 ljudi, kad se zbroje uzvanici, radnici, predstavnici investitora, inženjeri i novinarske ekipe. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivan lantran 30.07.2021.

    Nisu nosili ni zastitne kacige...sto je obavezno na gradilištima.

  • Luna777 29.07.2021.

    Mislim da je jako sramotno od Plenkovića i Vlade da nisu uputili pozivnicu PREDSJEDNIKU REPUBLIKE HRVATSKE, ma tko to bio i kako se zvao, jer upravo pristojnost i ljudskost nalažu da se poštuje neka politička korektnost, norma ponašanja, a ne da vladajuća klika na ovaj način "pokazuje mišiće", čime samo potvrđuje svoju primitivnost, nekulturu, animozitet, jal i ljubomoru na relaciji Premijer/Predsjednik RH. No, ne bi onda HDZ-ovci mogli svojatati izgradnju Pelješkog mosta i pripisati sve zasluge samo sebi. (Slovenac projektirao most, Kinezi ga izgradili, EU dala 85% sredstava, a 15% dao hrvatski narod)! Žalosno kako se Plenković i HDZ-ova klika služe niskim strastima. Bilo bi već vrijeme da se sa ovime prekine, jer niste bitni vi političari (danas jeste, sutra niste), već narod i Hrvatska, Umjesto da radite za dobrobit naroda, vi sve radite kako bi razjedinili narod. I donekle vam uspijeva u tome, na žalost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare