To je to što me zanima!

A. Vlahušić će vodu iz Omble flaširati i prodavati ju turistima

Nema razloga da mi ne prodajemo vlastitu vodu i da se Vodovod ne bavi time. Prodavat ćemo brendiranu vodu, čistu vodu iz pipe, najavio je u obilasku rijeke
Vidi originalni članak

Voda prve kvalitete zvat će se Onofrio Della Cave, a ona vrhunske kvalitete zvat će se Ombla, predložio je u petak dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić na rijeci Ombli.

Došao je pregledati gradilište sustava fekalne odvodnje. Taj projekt bit će gotov do 30. rujna, a Vlahušić je najavio još dva projekta. Prvi je pročistač vode, a to će koštati 40 milijuna kuna. Vlahušić kaže da će Grad to sam financirati. Nakon toga sagradit će se i punionica vode na samom izvoru rijeke Omble.

- Nema razloga da mi ne prodajemo vlastitu vodu i da se Vodovod ne bavi time. Prodavat ćemo brendiranu vodu, čistu vodu iz pipe koja je bolja od one u trgovini - najavio je Vlahušić. Punionica vode bila bi u vlasništvu gradske tvrtke Vodovod, koja bi i vodila cijeli projekt. Vlahušić kaže da razmišljaju o kušaonici vode te muzeju koje bi smjestili uz izvor Omble.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 28.06.2014.

    Ako će puniti vodu na izvoru Omble, u Komolcu, znači li to da je izgradnja hidroelektrane na Ombli konačno stavljena ad acta? Ili stignu još uvijek nizvodno napenaliti i He?

  • dobro jutro 28.06.2014.

    Malo me skaklja onaj prvi naziv,mirise na mafiju

  • ludom 28.06.2014.

    Mislim da bi g. Vlahušić trebao ostaviti vodu onima koji za to imaju kvalifikacije, a morao bi se (iako je već možda kasno), pozabaviti neprimjerenim ponašanjem nekih članova njegove uže obitelji. Očito je, da to nije radio kada je trebalo, jer se vjerojatno bavio samim sobom i zgrtanjem novca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare