To je to što me zanima!

Reisman tuži medije, a Rebiću zbog 'lezbi' prijeti 30.000 kuna

Rebić je za Slobodnu Dalmaciju rekao kako će 'pederi i lezbe upropastiti Hrvatsku', zbog čega je pozvan na obavijesni razgovor. Može dobiti kaznu do 30.000 kuna
Vidi originalni članak

Katolički teolog dr. Adalbert Rebić bio je na obavijesnom razgovoru u policiji zbog svoje izjave za Slobodnu Dalmaciju kada je rekao 'Pederi i lezbe će upropastiti Hrvatsku!'. Od izjave se ogradio i kazao kako je 'sve iskonstruirano'. Zbog izjave može biti prekršajno gonjen, a može biti kažnjen novčanom kaznom do 30.000 kuna. 

Rebić je demantirao svoju izjavu i 2011. godine kada je nakon gay parade u Splitu na kojoj su sudionici parade fizički napadnuti, novinarki rekao kako su 'dobili što su zaslužili'. Kada je izjava izašla u medije, Rebić je rekao kako to nikada nije izjavio i dodao kako je 'Bacanje kamenja izraz nekulture, ali izraz nekulture je i homoseksualizam'. 

Reisman će tužiti hrvatske medije?

Iz Udruge Vigilare, koja je organizirala posjet Judith Reisman Hrvatskoj, pozvali su na presicu u petak u zagrebačkom hotelu Sheraton. Najavili su kako će podnijeti izvješće o posjetu komunikologinje i protivnice spolnog odgoja Hrvatskoj.

Najavili su i kako će odvjetnik Zvonimir Hodak i Tanja Vranjican Đerek, kao odvjetnički tim, objaviti pokretanje tužbe protiv određenih medija u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 276

  • MangamanManki 08.02.2013.

    Gdja Judith Reisman je jedna stara zatucana vještica!Pa nek me tuži za istinu!!!! Mene je uvrijedila samim stupanjem na Hrvatsko tlo sa svojim stavovima!!!!

  • MonikaPoot 08.02.2013.

    da kao tuzbe ce joj proci samo tako, pa ona je jedna baba a medije podupiru mnogi ljudi i jake licnosti hahaha krezubica stara :P

  • Zora 08.02.2013.

    Bozanić, Rebić, Pozaić i njima slička klerska svita misle da će se građani Hrvatske uplašiti jedne babetine koja je došla zgrnuti lovu, da bi ponekom zatucanom roditelju objasnila nešto u što ni sama ne vjeruje. Ovo su posljednji trzaji Bozanća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare