To je to što me zanima!

Adris nakon CO želi preuzeti i slovensko Triglav osiguranje?

Nova meta: Eventualno spajanje CO i Triglava stvorilo bi jakog regionalnog igrača na osiguravateljskom tržištu. Na širenje Croatia osiguranja u regiji potiče i Vlada RH
Vidi originalni članak

Preuzimanjem Croatia osiguranja Adris grupa želi postati regionalni lider u osiguranjima. Taj cilj postići će organskim rastom kompanije i akvizicijama, potvrdili su za Jutarnji list

Nisu željeli govoriti koje bi se osiguravateljske kuće našle na njihovoj meti, ali pretpostavlja se da bi to mogao biti slovenski Triglav. Eventualno spajanje CO i Triglava stvorilo bi jakog regionalnog igrača na osiguravateljskom tržištu. 

Na širenje CO-a u regiji Adris potiče i Vlada, koja je rekla da joj je cilj naći strateškog partnera koji će najvećeg hrvatskog osiguravatelja preobraziti u jakog regionalnog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Prva Proleterska 22.12.2013.

    Od državne banke će dobiti lovu i sa parama , koje bi mogle biti na raspoloženju i upotrebljene za nove projekte i nova radna mjesta , potrošiti za nešto, što će samo vlasnicima donijeti dobitak i nikome drugome. Bankama bi trebalo zabraniti financiranje preuzimanja, jer banke nemaju višak novca, da ga plasiraju za svoje kamate , nego manjak. Neka se sruši tržište , nikada neće vratiti narodne pare i građani će pokriti gubitak , sa raćuna društvenoga standarda.

  • NaKituMiNajaši 21.12.2013.

    opet sve miriše na neku prevaru,država traži partnera da upravlja već jako dobrom kompanijom pout CO i opet vlada pomaže jednom čovjeku,kao što je HDZ pomagao Todoriću....ovo se lići na na komunizam,opet će biti otimanja kapitalistima,pa će opet nakon 100 godina država sve morat vračat!!!! neznam samo koja je svrha sve prodati????zar smo zaista toliko nesposobni!???

  • ljubica ljubičica_1 21.12.2013.

    mene samo zanima od koje love su sve pokupovali.i kako su se obogatili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare