To je to što me zanima!

Afera referada: Predsjednica povjerenstva je dala ostavku

Dekan je odbacio kazne koje je Stegovno povjerenstvo odredilo studenticama - opomene pred isključenje i zabrana polaganja ispita u roku od 6, 9 i 12 mjeseci
Vidi originalni članak

Predsjednica Stegovnog povjerenstva Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Ksenija Dumičić danas je podnijela ostavku na tu funkciju nakon sjednica Fakultetskog vijeća, javlja portal Srednja.hr.

Dekan Lajoš Žager odbacio je kazne koje je Stegovno povjerenstvo odredilo studenticama - opomene pred isključenje i zabrana polaganja svih ispita u roku od šest, devet i 12 mjeseci.

- Na današnjoj sjednici Fakultetskog vijeća Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ksenija Dumičić, predsjednica Stegovnog povjerenstva za studente, podnijela je neopozivu ostavku što je Vijeće jednoglasno prihvatilo, rekla je za portal Srednja.hr suradnica za odnose s javnošću EFZG-a Ivana Obad.

Podsjetimo, danas je odlučeno i da će referada, umjesto dosadašnja dva, raditi četiri sata dnevno. Novo radno vrijeme je od 11.30 do 15.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Hiroo_Onoda 17.12.2014.

    Gospođa je vjerojatno zamoljena dati ostavku jer čini se da su donešene stegovne mjere bile namjenjene zaštiti referade i lagodnog života u istoj. Korektan rad referade možda bi naštetio lagodnosti pa je trebalo pod hitno djelovati kaznama i tako podučiti ostale kojima bi moglo pasti na pamet kritizirati slične, neučinkovite i podobnima prenakrcane državne urede.

  • nemrembelivit 17.12.2014.

    Di je bio i što je dekan do sada radio ? Zar nezna da mu referada tako i toliko radi, smjena jedne osobe s nepostojećeg mjesta , same gluposti , gdje je voditelj referade ??? njega očito štiti dekan . trebalo bi obojicu i još neke sitnije suspendirati isto na 3 , 6 . 12 mjeseci. ili barem da rade dnevno kao i mjihova referada. i proporcionalno tome i platiti ih.

  • ajes ume 16.12.2014.

    da super, smjenjena je s dužnosti koja se ni ne plaća, a i dalje prima profesorsku plaću :) blago nama uz takve intelektualce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare