To je to što me zanima!

Afera s lažnim korona testovima kamen je oko vrata Vlade HDZ-a

Koliku sigurnost nudi HDZ vidjelo se u slučaju COVID testova, ali i u slučaju krađe milijardu kuna iz Ine, u transkriptima i optužnicama protiv ministara, a sad i u valu brutalnih mafijaških ubojstava
Vidi originalni članak

HDZ je u kampanju za parlamentarne izbore u lipnju 2020. ušao sa sloganom “Sigurna Hrvatska”. U veljači iste godine Filip Mihalić osuđen je zbog krivotvorenja novca. HDZ je u tu kampanju ušao na valu “pobjede nad koronom”, nudeći zaštitu građanima od smrtonosnog virusa, uz članove Nacionalnog stožera i ministra policije Davora Božinovića kao najveće manekene te kampanje. Nakon toga HDZ-ova država, uključujući i neke članove tog Stožera Civilne zaštite, poput Alemke Markotić, počela je kupovati krivotvorene COVID testove od mladog poduzetnika i sina varaždinskog HDZ-ovca protiv kojeg su se vodile brojne istrage, uključujući tu i Interpol.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.05.2023.

    Apsurdistan koji jedino ima struju, more i sunce.

  • Luna777 04.05.2023.

    Ma neće im biti kamen oko vrata. Naime, vidimo da HDZ-u rejting nakon svih ovih afera još raste. Plenković kupuje glasove, a ljudi su shvatili da mogu sve, baš sve raditi ako imaju plavu partijsku knjižicu. Bit će mnogo novo registriranih članova HDZ-a, novih uhljebljivanja, novih bogaćenja i voditi će ovu državu i nadalje (u propast) još 20-tak godina. HDZ zna da će narod šutjeti što god da se desi, jer tjedne afere se gomilaju i nitko za to ne odgovara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare