To je to što me zanima!

Afera 'Tulipani': Znaju se dugo, a Vojkoviću nije prvi put da se spominje u kaznenom postupku

Goran Lučev, Željko Ledinski i Hrvoje Vojković znaju se godinama. Karijere su im se ispreplitale poslovnim interesima i političkim utjecajima, a Vojkoviću ovo nije prvi put da je upleten u neko kazneno djelo
Vidi originalni članak

Hrvoje Vojković, bivši ministar gospodarstva i direktor Croatia osiguranja, priznao je preksinoć europskim istražiteljima da je s Goranom Lučevom pokušao na prijevaru dobiti 370.000 eura. Konkretno, falsificirali su dokumentaciju kojom se Vojkovićeva tvrtka Naša farma prijavljivala na tri natječaja Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Za sva tri projekta, čija je ukupna vrijednost bila malo manja od 650.000 eura, trebala su biti sufinancirana novcem Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) po stopi od 85% te Državnog proračuna Republike Hrvatske po stopi od 15%. Od ukupne cijene tražili su već spomenutih 370.000 eura.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • nec.1996 03.03.2024.

    bitno da je postavio tablu takvih tabli ima puno u hrvatskoj,korov bitno da je lova kod njih.

  • Štijef 01.03.2024.

    Lučev??nikada lopov...bar ne po tastu

  • melin51 01.03.2024.

    Hrvatska na zemljopisnoj karti izgleda kao ptica a u gospodarskom kao Feniks. Uskrsavaju je EU investicije a spaljuju političari-poduzetnici. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare