To je to što me zanima!

Afera u zatvoru: Učila je s robijašem 'jedan na jedan'

Velika Britanija: Udana učiteljica Beverley Horne (35) morala je dati otkaz u zatvoru Ashwell nakon što su je optužili da je imala aferu s ubojicom (40)
Vidi originalni članak

Zatvorska uprava pokrenula je istragu nakon što je doznala da je učiteljica Beverley Horne (35) imala seksualne odnose s Lesterom Jacksonom (40), koji služi doživotnu robiju za ubojstvo. Majka troje djece počela je davati Lestru privatne satove u zatvoru u britanskom Oakhamu. Njezina obitelj tvrdi da su optužbe lažne te da je Lester "psihički bolesnik" koji se previše vezao za Beverly. Robijaš se navodno hvalio da je spavao s učiteljicom dva puta na tjedan i tako šest mjeseci.
- Jackson je postao pravi knjiški crv, a učiteljica je rekla kako ima veliki potencijal za učenje. On je već dugo u zatvoru, a ona je atraktivna žena - rekao je za Daily Mail izvor iz zatvora. Beverly Horne, koja živi sa suprugom Paulom i tri kćeri, "pukla" je nakon što su je optužili za aferu. Njezin punac Michael Horne (68) izjavio je kako su Jacksonove priče lažne.
- Nakon što su je nazvali iz zatvora i rekli joj o čemu se radi, Beverly se slomila. Dala je otkaz jer se nakon takvih priča ne može više vratiti tamo. Rekla je Paulu da ništa od toga nije istina i on je stao uz nju - objasnio je Michael Horne. Lester Jackson je osuđen na doživotni zatvor 1991. godine jer je na smrt zatukao svog računovođu Hugha Patona (58) palicom za bejzbol.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jelena_15 22.04.2009.

    Koji degenerici.. Gle na osnovu čega su ono zaključili ?!?!?!?! Robijaševe riječi.. koji kretenluk !!!!!!

  • Zlatko76 21.04.2009.

    daj zamisli da saznaš kako te žena vara sa ubojicom i to u zatvoru :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare