To je to što me zanima!

Afganistan: Pucali na naše vojnike, nema ozlijeđenih

Nije bilo ozlijeđenih u napadu afganistanskih pobunjenika na vojnike hrvatske mirovne misije. Spremno su uzvratili vatru i vratili se u bazu
Vidi originalni članak

Nije bilo ozlijeđenih u napadu afganistanskih pobunjenika na vojnike hrvatske mirovne misije. Raketnim bacačima i pješačkim oružjem pobunjenici su zapucali na dva vozila u kojima je bilo osam naših vojnika.  Hrvatske vojnike napali su dok su obavljali redovite zadaće.
- Napadnuta su dva vozila tipa LMW Iveco u kojima se nalazilo ukupno osam pripadnika Hrvatske vojske, a u napadu nitko nije ozlijeđen. Pripadnici OSRH uzvratili vatru i izvukli se s mjesta napada te se vratili u bazu - kažu u MORH-u. Na vozilima hrvatske vojske vidljiva su manja oštećenja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • boresky 24.07.2009.

    Pa kaj su oni mobilizirani????Ne serite seljačine ,šta kenjate dok nas vaši veliki rvati pljačkaju,vi radite za sotonu!Jerko KC,bravo!Pacifizam prije svega!Čiji je ovo rat?SAD I kapitalističke kurvetine protiv sirotinje.eto!

  • boresky 24.07.2009.

    Kakve kravetine ovdje pišu.......Ma ko ih je tjero???Sami su otišli u vojsku radit a tamo nema majci labavo!Posao ko posao,ma koji HRVATSKI SINOVI????????To su Majčini sinovi koji rade u inozemstvu i ništ više,jebo vas Bush ,Sanader i NATO pakt!

  • boresky 24.07.2009.

    Budale,prijavite ih NATO-u jebo vam on strinu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare