To je to što me zanima!

Agenti tražili izgubljenog predsjednika po Bijeloj kući

Rezidencija američkog predsjednika ima 132 sobe i 35 kupaonica. Prizemlje je rezervirano za svečane prijame. Na katu su privatne prostorije
Vidi originalni članak

Američki predsjednik još se ne snalazi u Bijeloj kući, u kojoj je tek
dva dana. Jednom prilikom morao se raspitati za put, izjavio je njegov glasnogovornik Robert Gibbs i dodao da se Obama unatoč malim problemima s orijentacijom u rezidenciji osjeća prilično ugodno.
- Poslije prve noći morao je nekog zamoliti da mu objasni kamo da se uputi. To je velika kuća u kojoj se lako izgubiti - ispričao je Gibbs.
- Predsjednika poznajem odavno i izgledalo je da se osjeća veoma ugodno u novom okruženju. Mislim da Barack cijeni što stanuje  u blizini radnog mjesta - dodao je predsjednikov glasnogovornik. Tijekom Obamina lutanja hodnicima Bijele kuće, tajna služba krenula ga je tražiti kako bi mu pomogla vratiti se. Rezidencija američkog predsjednika ima 132 sobe i 35 kupaonica. Prizemlje je rezervirano za svečane prijame. Na katu su privatne prostorije, kao i u podrumu i potkrovlju gdje su sobe za razonodu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • anchy plavusha 24.01.2009.

    e da se sjetio,,mogao je uši iskoristiti kao radar... a ajde simpica je...barem nije oronuli starac željan nafte i ratova...

  • MpH 24.01.2009.

    Sudeći po njihovoj inteligenciji čudim se da su ga agenti uopće našli...

  • john88 24.01.2009.

    hehe...predsjednik i agenti su počeli igrati lovice u kući.....hehe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare