To je to što me zanima!

Agrokor: Postupak izvanredne uprave i sljedeća tri mjeseca

Izvanredni povjerenik je u u obrazloženju razloga za podnošenje prijedloga za produljenjem postupka naveo da je vjerovnicima potrebno dodatno vrijeme radi dovršetka teksta nagodbe
Vidi originalni članak

Trgovački sud u Zagrebu je u postupku izvanredne uprave nad dužnikom Agrokor i njegovim ovisnim i povezanim društvima donio zaključak o produljenju postupka izvanredne uprave za daljnja tri mjeseca, računajući rok od 10. travnja 2018. godine, priopćeno je iz Agrokora, javlja N1.

 

 

Naime, izvanredni povjerenik za Agrokor je 6. travnja 2018. predložio Trgovačkom sudu u Zagrebu da se postupak izvanredne uprave produlji za daljnja tri mjeseca, a u obrazloženju razloga za podnošenje prijedloga za produljenjem je naveo da je vjerovnicima potrebno dodatno vrijeme radi dovršetka teksta nagodbe.

Prijedlog je podnesen sukladno članku 43.st. 2. Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mestar 06.04.2018.

    Starije generacije se sjecaju Prinudnih uprava to su drugovi bioloski nasljednici samo preimenovali u Izvanrednu.To vam je CK postavlja svog covjeka od povjerenja a on okupla ekipu koja ce to sve sredit to je trebao bit Alvarez i njegova Americka ekipa strucnjaka ali su se drugovi predomislili pa stavili svoje strucnjake.

  • maxim m 06.04.2018.

    za tri miseca rujo uzima sve...

  • Smoke_on_the_Water 06.04.2018.

    Ova briljantno izvedena financijsko- politička operacija praktično je gotova velikom nagodbom svih dionika i samo se treba papirnato formalno finiširati. Svaka čast svima koji su sudjelovali u ovom poduhvatu bez premca, vjerovali u uspjeh i znali kako do njega doći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare