To je to što me zanima!

'Ako ga dobijemo, sav novac dajemo Zakladi Ana Rukavina'

Udruga 'Hrabro dijete' ne smije trošiti oko 4 milijuna kn koji su ostali sve dok sud ne utvrdi čiji su. Norini roditelji ne mogu platiti 153.000 kn, žalit će se Vrhovnom sudu
Vidi originalni članak

Nakon što je Županijski sud u Slavonskom Brodu ukinuo blokadu računa Udruge 'Hrabro dijete', sud još mora odlučiti kome pripada više od 4 miljuna kuna.

- Ako nam sud i dosudi na kraju novac skupljen za naše dijete, mi ćemo ga darovati Zakladi 'Ana Rukavina'. Ovo nema više smisla. Ministarstvo i inspekcija su utvrdili nepravilnosti, ali evo, sud je ovako odlučio - rekla je Đana Atanasovska, Norina majka. 

Podsjetimo, za Noru je skupljeno više od 5 milijuna kuna, no djevojčica nažalost, nije izdržala.

Iz Udruge Hrabro dijete rekli su da sad mogu pomoći drugoj djeci. Ova odluka suda ne odnosi se na četiri milijuna kuna skupljena u humanitarnoj akciji. Udruga smije trošiti drugi novac s računa koji je bio blokiran.

Nemaju 153.000 kn za troškove, žalit će se Vrhovnom sudu

Na odluku suda da moraju platiti troškove od 153.000 kuna, rekli su kako će se žaliti Vrhovnom sudu, jer nemaju novca za platiti.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • Crown 17.04.2014.

    Žešća muljaža i na jednoj i na drugoj strani.Novac treba proslijediti čišćoj udruzi za pomoć oboljelima.

  • čočo đuđica 16.04.2014.

    neka se đana ostavi majke od ane rukavine..za tu ženu se ne vežu niakkve afere...

  • Lydi5 16.04.2014.

    Hrabro dijete ima na računu i iznos koji nije prikupljan za Noru i s tim iznosom može sada Udruga raspolagati, a ne i dalje netransparentno trošiti, ne proslijeđivati novac uplaćen za Enu Šarac, "zaboraviti" na donaciju uplaćenu na Radio Psunj i slično. Jasminka Žužić i Đurđa Aleksić ne bi smjele biti na čelu humanitarnih udruga, treba im oduzeti punomoć da raspolažu milijunima. Valjda se ljudi iz Hrabrog djeteta boje prijaviti malverzacije jer se boje da ih Žužić ne istuče, s obzirom da je već prijavljivan zbog nasilja kad je netko ukazao na to što rade ove dvije čelnice udruge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare