To je to što me zanima!

Ako se do izbora ne pojavi stvarna alternativa, jao nama

Nema te aktivnosti na uništavanju hrvatskih perspektiva, i dizanju stranačkih, koju HDZ neće poduzeti. Nažalost, mi nemamo oporbu koja bi ih mogla demontirati. Imamo žetončiće, zgubidane i foteljaše
Vidi originalni članak

Zna se. Znamo se. Znamo ih. Dugo, temeljito. HDZ je opet krenuo u izbornu kampanju prije svih drugih. I nisu krenuli reformama, smanjenjem javnog sektora, poreza, digitalizacijom, industrijskim zonama, razvojem poljoprivrede. Ne, krenuli su potkupljivanjem.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • ilmare 27.02.2023.

    Pa,kako to nemamo nikoga tko će nas izvući iz ponora ? Nemojmo se zavaravati da nismo u debelim problemima Mladost otišla , ostali staro stanovništvo većinom starije od 65 godina....Stvoriti državu nakon toliko žrtava  i sad čemu ?

  • 26.02.2023.

    Po jadnoj logici da se nema za koga glasati onda imamo ovo i to što traje godinama. 

  • lunatik 26.02.2023.

    Na žalost ne vjerujem da će se u skoroj budučnosti pojaviti kvalitetna alternativa. Bilo je dosad nekih obečavajučih (Laburisti, Most...), ali se ubrzo ispostavljalo da nisu ništa bolji. Poneki kvalitetni pojedinac naivno bi bio iskorišten u kampanji, ali odmah nakon izbora bio marginaliziran ili bi nestao sa javne političke scene.Druga alternativa su nesposobni aktivisti (Živi zid, Možemo...) koji se odmah pogube kad dobe priliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare