To je to što me zanima!

Ako ih nema 30 dana: Rusi će izbacivati lijene zastupnike

Prema nekim naznakama, prvi zastupnik koji će dobiti “cipelu” je Aleksej Mitrofanov, bivši zamjenik Žirinovskog. Neko se vrijeme u bijegu pred zakonom skrivao u Zagrebu
Vidi originalni članak

Na prijedlog socijalističke Pravedne Rusije, ruski parlament, državna Duma, izglasao je - nakon godina debata i svađa - zakon prema kojemu će se zastupnicima koji ne dolaze na sjednice oduzimati mandati. Ta mjera bit će primijenjena prema svima koji u parlament ne dođu više od mjesec dana. 

Prema nekim naznakama, prvi zastupnik koji će dobiti “cipelu” je Aleksej Mitrofanov, bivši zamjenik Žirinovskog. Neko se vrijeme u bijegu pred zakonom skrivao u Zagrebu, odnosno u Hrvatskoj.

Mitrofanova u Hrvatskoj nisu locirali i identificirali tajni agenti, nego pretjerana aktivnost na Facebooku. U Hrvatskoj je naučio kako od nerada zastupnici dobro žive. Navodno je još u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • JO 25.04.2016.

    Ako neželjiš u životu ništa raditi a dobro živiti onda je tvoj izbor POLITIČAR !!

  • Miške 25.04.2016.

    Putin je politički Leonardo de Vinći, univerzalni genije. Hrvatska treba smanjiti broj zastupnika na maksimalno 65. A politička stranka može biti samo ona koja skupi 50.ooo potpisa da se upiše u stranku. Inače će Hrvatska od 3,6 milijuna ( da, ostatak je dijaspora s dvojnim državljanstvom) stanovnika sa 160 političkih stranaka, na kraju imati preko 200. Ukinuti financijsku pomoć parlamentarnim strankama. Neka se financiraju sami.

  • nokia003 24.04.2016.

    Tako treba brate Putine, samo ostro!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare