To je to što me zanima!

Đakon priznao silovanje? Može dobiti četiri godine zatvora...

Đakon koji je služio zajednici hrvatskog govornog područja u Münchenu je odmah suspendiran i priveden. Okrivljeniku prijeti kazna do četiri godine zatvora
Vidi originalni članak

Đakon iz Münchena, koji je navodno seksualno zlostavljao 15-godišnju ministranticu u svibnju ove godine priznao je silovanje nakon uhićenja, piše Fenix magazin. 

Glasnogovornica tužiteljstva Anne Leiding rekla je za Suddeutsche Zeitundg želi da žrtve silovanja izravno kontaktiraju tužiteljstvo. Zbog toga bi istraga bila brže pokrenuta. 

Navodno je đakon (65) silovao ministranticu jednom putovanju početkom svibnja, a tužiteljstvo ističe kako postoje svjedoci koji su vidjeli kako ju je napastvovao. Nakon što ju je kasnije i silovao, djevojčica je to rekla svojim roditeljima koji su sve prijavili policiji. 

Đakon koji je služio zajednici hrvatskog govornog područja u Münchenu je odmah suspendiran i priveden. Okrivljeniku prijeti kazna do četiri godine zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • vjaceslav 03.12.2018.

    "Bivši norveški politički dužnosnik Svein Ludvigsen optužen je u srijedu za spolno zlostavljanje trojice tražitelja azila koje je trajalo godinama, objavilo je ministarstvo pravosuđa."

  • 03.12.2018.

    Bolje ikakva nego nikakva kazna. Mada bi pedofiliju daleko strože kažnjavao! Kod nas vjerovatno dobio nikakvu jer bi dobio premještaj, ili ako bi već ako bi i bio kažnjen.......to bi bio nekakav društveno koristan rad i to vjerovatno tamo gdje ima maloljetnika.

  • jabuka5 03.12.2018.

    o Bože moj , kako strašno , uništio je mladu curicu , neću ga osuđivati zlo je blizu svima nama , jadan on naravno podlegao je napasti .A i nisam uopće da ženska bića služe oltaru , samo muška dječica .

Komentiraj...
Vidi sve komentare